Familiebox Kerstbox

Het is al weer bijna december, dus de eerste plannen voor kerst 2024 worden al gemaakt. Misschien ga je wel op vakantie? Misschien plan je wel een groot kerstdiner voor het hele gezin? Een ding is zeker; het kost altijd veel voorbereidingstijd. Dit jaar kan de Familiebox kerstbox (4 gangen diner met 2 keuze hoofdgerechten) je daar bij helpen. Met deze speciale dinerbox haal jij een uitgebreid kerstmenu in huis. Op deze pagina lees jij alles over deze kerstboxen en kun je er direct een bestellen.

Alles wat je moet weten over het kerstmenu

 • Een 4-gangen kerstmenu met 2 keuze hoofdgerechten
 • Beide zijn te bestellen voor 4 – 6 personen
 • 4 personen voor €90,00
 • 6 personen voor €115,00
 • In 2024 is er helaas geen gourmetbox
 • Bestellen t/m 18 december, bezorging op 22 december
 • Gratis bezorgd door heel NL

kerstbox-familiebox-2022

Het familiebox Kerstmenu

Een uitgebreid 4 gangen diner, dat is wat je te wachten staat. En het mooie is dat je nog kunt kiezen uit een hoofdgerecht ook. Ze bieden twee type groottes aan; 4 personen of 6 personen. Daarbij kan men een keuze maken uit “Gekonfijte eendenbout met druivensaus en geroosterde wintergroenten” of “Hertenrollade met zoete aardappelpuree en paddenstoelenjus”. Verder bestaat het menu uit een voorgerecht, tussengerecht en dessert. De prijzen variëren tussen de €90,00 en €115,00. Omgerekend €22,50 of €19,20 per persoon, afhankelijk van de grootte van de box. Je kunt de volgende kerstgerechten verwachten in 2024:

 • Voorgerecht: Tartaar van rode biet en gerookte forel met limoen crème
 • Tussengerecht: Romige pompoensoep met salie-walnootpesto
 • Hoofdgerecht optie 1: Gekonfijte eendenbout met druivensaus en geroosterde wintergroenten
 • Hoofdgerecht optie 2: Hertenrollade met zoete aardappelpuree en paddenstoelenjus
 • Nagerecht: Chocolademousse met kersen en amandelcrunch

menu-kerst-familiebox-2022De familiebox bestellen tijdens de feestdagen van 2024

Zoals je hierboven kunt lezen kun jij dit jaar kiezen uit twee verschillende boxen tijdens de kerst. Beide boxen zijn beschikbaar voor 4 of 6 personen. Het bestellen van deze boxen gaat op de normale manier, gewoon via de website. Let erop dat je dit op tijd doet. Hoe eerder je besteld, hoe groter de kans dat er nog een kerstbox voor je familie beschikbaar is. De levering vind bij iedereen plaats op donderdag 22 december vanaf 17:00 (tot een uur of 22:00). Zo heb je alles in huis voor 1e kerstdag of 2e kerstdag. Alles recepten wordt natuurlijk meegeleverd op speciale receptkaarten. Bestellen kan tot en met 19 december 2024.

Algemene informatie
De ingrediënten in deze box zijn slechts beperkt houdbaar. Zodra jij de box thuisbezorgd krijgt moet je de ingrediënten koel bewaren. Het kan zijn dat je nog wat losse artikelen moet kopen voor het bereiden van de maaltijden. Dit staat vermeld op de recepten (ga in de basis uit van olie, peper en zout). Het is wel belangrijk dat je beschikt over voldoende ruimte in de oven / combimagnetron. Maar dat is niet anders dan bij de reguliere maaltijdboxen. Bij het bestellen van de familiebox kerstbox zit je nooit vast aan een abonnement. Dit kerstpakket staat los van de standaard box. Uiteraard kun je deze ook bestellen (nu met extra korting). Een leuk alternatief voor dit product is bijvoorbeeld de Albert Heijn Kerstbox of het HelloFresh kerstmenu.