2 leuke en leerzame nieuwsbrieven van Willem&Drees

Willem&Drees heeft iets leuks: je kunt je nu aanmelden voor twee splinternieuwe nieuwsbrieven. De eerste nieuwsbrief is de Seizoenswijzer waarin je uitgebreide informatie vindt over de Nederlandse seizoensproducten. Denk aan verrassende recepten met producten van het seizoen om zelf de lekkerste gerechten te bereiden. De tweede nieuwsbrief heet Smullen met Spruiten. Dit is een wat meer luchtige en grappige nieuwsbrief met daarin tips & tricks om de jongste kinderen te laten genieten van gezonde seizoensproducten. Een aanrader voor ouders van jonge kinderen. Aanmelden kan eenvoudig via de website van Willem&Drees.

  • Willem&Drees biedt 2 nieuwe leuke gratis nieuwsbrieven
  • Zowel voor klanten als niet-klanten
  • Seizoenswijzer informeert je over alle producten van het seizoen, inclusief lekker en gemakkelijke recepten
  • Smullen Met Spruiten is een grappige nieuwsbrief met o.a. tips voor jonge ouders hoe je kleine kinderen laat meeteten.

Seizoenswijzer

De seizoenswijzer is een nieuwe nieuwsbrief van Willem&Drees. Je kunt je gratis aanmelden. Je ontvangt dan zo nu en dan een leuke mail met o.a. producten en recepten van het seizoen. Met deze nieuwsbrief leer je dus op een heel leuke manier welke producten bij het seizoen passen. We gaan er met z’n allen maar zo vanuit dat elke groente of fruitsoort zomaar het hele jaar door beschikbaar is. Willem&Drees werkt aan een gezonde keten die aansluit bij de seizoenen.  Je krijgt bijvoorbeeld in het voorjaar een mail dat de eerste aardappelen geoogst zijn en in het najaar een update dat de eerste appelen geoogst zijn. Lekker Hollands en ook nog eens ontzettend leerzaam. In de nieuwsbrief zitten ook regelmatig leuke en inspirerende recepten die jee eenvoudig zelf kunt maken. Leuk voor zowel klanten als niet-klanten!

Smullen met spruiten

De tweede gratis nieuwsbrief waar je je nu voor kunt inschrijven heet “Smullen met spruiten”. Dit is een wat meer luchtige en grappige nieuwsbrief speciaal voor jonge ouders. In de nieuwbrief vind je onder andere tips om jonge kinderen te laten meegenieten van gezonde producten van het seizoen. Willen jouw kinderen geen spruitjes of bloemkool? De chef van Willem&Drees geeft op een leuke manier advies. Dankzij de verassende verrassende tips en grappige trucks wordt het het feest aan tafel met het hele gezin,

De visie van Willem&Drees

Beide nieuwsbrieven passen heel goed bij de visie van Willem&Drees: Eet de wereld lekker beter. Concreet betekent dit dat biologische producten van eigen Hollandse boeren bij jou worden thuisgebracht zonder onnodige tussenhandel. Dit resulteert in een win-win situatie: een eerlijke prijs voor de boer, en jij kookt met superverse producten voor een eerlijke prijs. Je kunt kiezen uit verschillende boxen zoals de Seizoensbox, Gezinsbox maar er zijn ook meer specifieke boxen zoals de vegetarische en koolhydraatbewuste box. Daarnaast kun je kiezen uit een ruim assortiment biologische producten. Allemaal gratis bij jou thuisbezorgd door een enthousiaste regionale ondernemer.

Denise

Ik ben Denise en heb al enkele jaren verschillende maaltijdboxen getest. Regelmatig laat ik een box aan huis bezorgen en deel mijn ervaringen & reviews op maaltijdbox.com. Vooral de kerstboxen en dinerboxen hebben mijn interesse.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *