Nieuw logo voor HelloFresh

HelloFresh heeft een nieuwe logo. Het nieuwe logo vinden we inmiddels terug op de website, sociale kanalen en op de verpakkingsmaterialen van HelloFresh. Het nieuwe logo is een stuk strakker dan het vorige logo. In het nieuwe logo vinden we nog steeds het groene limoentje. Het verschil is dat de letters nu niet meer in de groene limoen staan, maar er naast. Daarnaast heeft HelloFresh gekozen voor een wat strakker lettertype. Op social media zien we dat sommige klanten nog wat moeten wennen aan het nieuwe logo.

hellofresh-nieuwe-huisstijl

Nieuw logo via Facebook aangekondigd
Onlangs deelde HelloFresh via haar Facebook Pagina het nieuwe logo. Het nieuwe logo zien we straks ook terug op de dozen, receptenkaarten en op verschillende productverpakkingen

  • Sinds 6 oktober heeft HelloFresh een nieuw logo
  • Het nieuwe logo vind je op alle online kanalen
  • Ook vind je het (binnenkort) op de dozen, recepten en verschillende productverpakkingen
  • Het logo sluit beter aan bij de huidige identiteit van HelloFersh

Nieuwe verrassende recepten en producten

Naast het nieuwe logo komen er nog meer nieuwe dingen aan, zo lezen we op de Facebook pagina van HelloFresh. Zo komen er nieuwe verrassende recepten bij. Ook  heeft Hellofresh het over nieuwe producten die op de planning staan. Eerder zagen we al extra’s zoals een wijnbox, soep met brood, borrelbox, premium recepten en een fruit- en ontbijtbox. Mogelijk dat er dus de komende maanden nog nieuwe, handige en lekkere boxen bijkomen. We houden de ontwikkelingen nauwlettend in de gaten en delen hier zo spoedig mogelijk de updates. Bijvoorbeeld over de HelloFresh kerstbox 2020.

Denise

Ik ben Denise en heb al enkele jaren verschillende maaltijdboxen getest. Regelmatig laat ik een box aan huis bezorgen en deel mijn ervaringen & reviews op maaltijdbox.com. Vooral de kerstboxen en dinerboxen hebben mijn interesse.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *