Sterk en energiek het najaar in met Ekomenu

Het najaar staat weer voor de deur. Een gezond eetpatroon oppakken is dan ontzettend belangrijk. Zeker in deze onzekere tijden is het goed om aan je gezondheid en weerstand te denken. Speciaal voor iedereen die sterk en energiek het najaar in wil lanceert Ekomenu een toffe campagne. De komende maanden profiteer je bij Ekomenu gezonde recepten, nuttige tips, gratis e-books, inspirerende verhalen en challenges. En het mooiste is: nieuwe klanten profiteren van een korting van liefst €45,00. Je krijgt namelijk €15,00 korting op je eerste 3 boxen. In deze blog lees je meer over deze toffe campagne van Ekomenu.

  • Een gezonde leefstijl is ontzettend belangrijk. Zeker in deze onzekere tijden waarin een goede weerstand belangrijk is
  • Daarom lanceert Ekomenu de campagne “Sterk Het Najaar In Met Ekomenu”
  • De komende weken vind je bij Ekomenu veel gezonde recepten, tips & tricks, gratis e-books rondom een gezonde leefstijl, inspirerende verhalen, challenges en nog veel meer
  • Een leuk extraatje: nieuwe klanten profiteren deze periode van liefst €45,00 korting. De korting wordt verdeeld over jouw eerste 3 boxen (3 keer €15 korting)

Ekomenu is dit najaar jouw gezondheidspartner

Wil jij dit najaar aan de slag met een gezonde leefstijl en op die manier een goede weerstand opbouwen zodat je sterk en energiek het najaar in kunt? Dan is het zeker de moeite waard om deze actie even te bekijken. Ook als je geen maaltijdbox wilt, maar wel interesse hebt in gratis gezonde recepten, nuttige tips, e-books, inspirerende blogs en meer. Hieronder vind je in het kort wat je dit najaar kunt verwachten:

Gezonde recepten
Ekomenu kennen we natuurlijk als de maaltijdbox met gezonde recepten die aansluiten op jouw persoonlijke leefstijl. Of je nu zoekt naar eiwitrijke, koolhydraatarme of glutenvrije recepten. Ekomenu biedt wekelijks ruim 20 verschillende recepten waar je uit kunt kiezen. De recepten zijn gewoon gratis in te zien voor iedereen.

Tips & Tricks
Op de blog voeljelekker.nl vind je de allerlei leuke blogs met nuttige tips en tricks. Denk aan handige kooktechnieken, makkelijke recepten of wat je kunt doen met ingrediënten die je over hebt.

Gratis E-book
Ekomenu biedt ook het gratis Voel je lekker Energiek e-book. In dit gratis e-book vind je tips,  interessante weetjes en recepten voor drie gezonde, gevarieerde en bovenal lekkere maaltijden.

€45 korting voor nieuwe klanten

Tijdens de campagneperiode (deze loopt van 24 augustus tot en met 4oktober) is er een speciale korting van maar liefst €45,00. Dit is een actie die alleen geldt voor nieuwe klanten op een flexibel lidmaatschap. Je ontvangt €15,00 korting op je eerste 3 boxen. Het is niet verplicht om 3 boxen af te nemen. Bevalt de eerste box niet? Dan kan je gewoon opzeggen, maar dan vervalt wel de resterende korting. Klik op de button hieronder om direct te profiteren van deze actie. Op onze pagina Ekomenu kortingscode lees je meer informatie over de actuele aanbiedingen en acties. Bekijk trouwens ook de aanbiedingen van andere maaltijdboxen zoals de kortingsacties bij Marley Spoon en actuele aanbiedingen bij HelloFresh. Recent zijn ook de Grutto kortingscodes toegevoegd.

Marjon

Hoi, ik ben Marjon. Als jaren ben ik bezig met gezond koken. Dit werd eenvoudiger toen ik een maaltijdbox ging gebruiken. Tegenwoordig volg ik al het nieuws en blog ik regelmatig op deze website. Ik hou ervan nieuwe dingen uit te proberen en te experimenteren met groenten en vlees /vis.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *