Sterk en energiek het najaar in met Ekomenu

Het najaar staat weer voor de deur. Een gezond eetpatroon oppakken is dan ontzettend belangrijk. Zeker in deze onzekere tijden is het goed om aan je gezondheid en weerstand te denken. Speciaal voor iedereen die sterk en energiek het najaar in wil lanceert Ekomenu een toffe campagne: Voel je lekker energiek! Je vindt hier  gezonde recepten, nuttige tips, gratis e-books, inspirerende verhalen en challenges. En het mooiste is: nieuwe klanten profiteren van een korting van liefst 50%. JeIn deze blog lees je meer over deze toffe campagne van Ekomenu.

  • Een gezonde leefstijl is ontzettend belangrijk. Zeker in deze onzekere tijden waarin een goede weerstand belangrijk is
  • Daarom lanceert Ekomenu de campagne “Voel Je Lekker Energiek” 
  • De komende weken vind je bij Ekomenu veel gezonde recepten, tips & tricks, gratis e-books rondom een gezonde leefstijl, inspirerende verhalen, challenges en nog veel meer
  • Er is ook een speciale 28 dagen challenge (€39,95) waarbij je actief aan de slag gaat met een meer gezonde leefstijl
  • Een leuk extraatje: nieuwe klanten profiteren deze periode van liefst 50% korting op een eerste bestelling.

Ekomenu is dit najaar jouw gezondheidspartner

Wil jij dit najaar aan de slag met een gezonde leefstijl en op die manier een goede weerstand opbouwen zodat je sterk en energiek het najaar in kunt? Dan is het zeker de moeite waard om deze actie even te bekijken. Op Voeljelekker.nl vind je volop inspiratie om het najaar gezond in te gaan. Veel informatie, tips en recepten zijn gratis beschikbaar. Er is ook een 28 dagen programma met uitgebreide begeleiding, tips en challenges én extra recepten voor o.a. ontbijt en lunch.

Wat houdt het 28 dagen programma in?

Wil jij leren hoe je eenvoudig kunt starten met een meer gezonde leefstijl? Dit leer je in het 28 dagen programma. Het programma start op 20 september. Je ontvangt hierbij o.a. heerlijke weekmenu’. Maar je kunt ook aan de slag met extra waardevolle tips en challenges. Let op: dit programma staat los van de maaltijdbox van Ekomenu. De kosten zijn €39,35. Wat kan ik verwachten?

Gezonde weekmenu’s
Je ontvangt 4 weekmenu’s met gezond ontbijt, lunch en diner recepten. Kortom: je leest precies hoe een evenwichtig en gevarieerd dagmenu er uit kan zien.

Begeleiding
Ervaren diëtisten, voedingsdeskundigen en chefs staan voor jou klaar om jou tips te geven en jouw vragen te beantwoorden.

Webinairs
Voor deelnemers worden er 2 webinairs georganiseerd. Deze zijn interactief wat betekent dat je hier ook jouw vragen kunt stellen.

Uitgebreid E-book
Tenslotte ontvang je een uitgebreid e-book met weekmenu’s, challenges en extra informatie en recepten die het nog gemakkelijker maken om een gezonde maaltijd op tafel te zetten.

€45 korting voor nieuwe klanten

Tijdens de campagneperiode (die start op 20 september 2021) is er een speciale korting van maar liefst €50%. Dit is een actie die alleen geldt voor nieuwe klanten op een flexibel lidmaatschap. Je krijgt 50% korting op jouw eerste box.  Klik op de button hieronder om direct te profiteren van deze actie. Op onze pagina Ekomenu kortingscode lees je meer informatie over de actuele aanbiedingen en acties. Bekijk trouwens ook de aanbiedingen van andere maaltijdboxen zoals de kortingsacties bij Marley Spoon en actuele aanbiedingen bij HelloFresh. Recent zijn ook de Grutto kortingscodes toegevoegd.

Marjon

Hoi, ik ben Marjon. Als jaren ben ik bezig met gezond koken. Dit werd eenvoudiger toen ik een maaltijdbox ging gebruiken. Tegenwoordig volg ik al het nieuws en blog ik regelmatig op deze website. Ik hou ervan nieuwe dingen uit te proberen en te experimenteren met groenten en vlees /vis.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *