HelloFresh Paasbox

Ga jij deze paasdagen ook gezellig met de familie eten? Een lekkere paasbrunch met het gezin? Een paaslunch met je vrienden groep? Of lekker met de kids een gezellig paasontbijt? Dan moet je zeker deze pagina goed in de gaten houden. In 2023 heeft HelloFresh namelijk aangekondigd om te komen met een uniek aanbod. Geen los pakket, maar losse paasmaaltijden die je in deze feestelijk periode kunt selecteren en thuis laten bezorgen.

Wat zit er in de paasbox van HelloFresh?

Op dit moment kunnen voor dit jaar een 6 tal verschillende gerechten aankondigen. Het is niet zo dat deze gerechten allemaal te bestellen zijn als een complete box. Je kiest in je HelloFresh account een aantal van deze gerechten. Net zoals je normaal de reguliere recepten per week selecteert. Hieronder kun je de 6 verschillende paasmaaltijden bekijken.

  1. Hartige taart met crème fraîche, kaas, courgette, verse kruiden en zalm (Savoury tart with crème fraiche, cheese, courgette, fresh herbs and salmon).
  2. Zoet appeltaartgebak ( Sweet apple pie pastry parcel).
  3. Frisse salade met peer & courgette (Fresh salad with pear & courgette).
  4. Aspergesoldaten met een gekookt ei (Asparagus ‘soldiers’ with a boiled egg).
  5. 1 zuurdesembroodje per persoon, aardbeienjam en verse geitenkaas (1 sourdough roll per person, strawberry jam and fresh goat cheese).
  6. 3 sinaasappels per persoon voor een glas vers sinaasappelsap (3 oranges per persons for a glass of fresh orange juice).

paasbrunch hellofresh

Wat zijn de kosten van deze paasgerechten?

De gerechten zijn te selecteren voor een extra prijs van €4 per persoon en beschikbaar voor 1 tot 6 personen bij HelloFresh. Het maakt daarbij niet uit of je 3 maaltijden, 4 maaltijden of 5 maaltijden per week besteld. De gerechten worden in de week van pasen thuisbezorgd (zondag 12 april 2023 en maandag 13 april 2023). Door de paasdrukte zijn er helaas wel beperkte bezorgmogelijkheden. Bestel dus op tijd je maaltijden om er zeker van te zijn dat deze feestelijke specials bij je worden thuisbezorgd.

Waarom kiezen voor een paasbrunch?

Veel mensen kiezen voor een paasbrunch van HelloFresh omdat ze op een eenvoudige en laagdrempelige manier toch iets aan de paasdagen willen doen. Veel familie’s en gezinnen proberen tijdens deze periode de gezelligheid bij elkaar op te zoeken. Het weekend van 1e paasdag en 2e paasdag staat traditiegetrouw in het teken van leuke uitjes, wandelingen in het bos, bezoeken aan pretparken, fietstochten en spelletjesavonden. Met een lekkere gezonde Hello Fresh brunchbox wordt dit extra feestelijk!


gezonde paasbox van hellofresh