Nieuw bij Willem & Drees: De Slim & Simpel Box

Goed nieuws! Willem & Drees heeft weer een nieuwe box waar je uit kunt kiezen. Willem & Drees (voorheen Beebox) kennen we natuurlijk als de 100% biologische box met vers producten van Nederlandse boeren. De slogan luidt niet voor niets: “Eten van een gezonde keten”. Willem & Drees hanteerde al een ruim assortiment met o.a. een Extra Box (een maaltijdbox met extra producten als brood, sap, eieren), een Gezinsbox voor families en een Vegetarische Box. Voor iedereen die wenig tijd heeft, maar toch een paar keer in de week gezond, biologisch en snel wil eten is er nu een superhandige box bijgekomen: De Slim & Simpel Maaltijdbox. De box bevat 2 recepten en is er voor 2, 3 of 4 personen. De box is verkrijgbaar vanaf €30,00 per box. De gerechten staan binnen 20 minuten op tafel. Vergelijkbaar met de snelle recepten van Marley Spoon of Hello Fresh.

Snel & eenvoudig een biologische maaltijd op tafel

Hecht jij veel waarde aan producten die op een duurzame manier tot stand zijn gekomen? En wil jij een aantal keer per week een snelle & gezonde maaltijd op tafel zetten? Dan is deze Slim en Simpel box geknipt voor jou. De box bevat biologische ingrediënten voor 2 maaltijden. Het gros van de producten in de box zijn al gesneden of geschild. Zo ben jij hier geen tijd aan kwijt, en kan je het nog sneller bereiden. Elke week zit er 1 vegetarisch, en 1 gerecht met vlees in. Een prima combinatie dus! Je kunt de box voor 2 t/m 4 personen bestellen. De box voor 2 personen kost €30,00, 3 personen kost €40,00 en 4 personen kost €50,00 per box.

extra gerechten bestellen bij willem en drees

Nieuw: nu ook losse gerechten kiezen

Vind je 2 maaltijden per week eigenlijk wat te weinig? Dan heeft Willem & Drees nog een leuk nieuwtje: je kunt hier nu ook losse gerechten bestellen. Elke week vind je in de “biologische winkel”, onder het kopje “losse maaltijden” een aantal gevarieerde en gezonde maaltijden. Deze zijn verkrijgbaar vanaf €14,95, en zijn voor 2 personen. Je kunt jouw box daarnaast aanvullen met vlees, eieren, groente, fruit, boter, kaas, melk, yoghurt, producten voor je keukenkast en handige pakketen zoals een sapbox.

 

Michiel

Mijn naam is Michiel en heb een voorliefde voor alles wat met koken te maken heeft. Koken is een van mijn favoriete bezigheden. Sinds ik een maaltijdbox gebruik heb ik veel nieuwe gerechten en smaken leren kennen. Op maaltijdbox.com blog ik daarover en vergelijk ik maaltijdboxen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *