Jumbo maaltijdbox met Soenil Bahadoer

Afgelopen periode is er door Jumbo en Soenil Bahadoer hard gewerkt een aan nieuw product. De Jumbo maaltijdbox van Soenil Bahadoer. Deze box is uit noodzaak geboren. De restaurants van Soenil Bahadoer zijn natuurlijk gesloten in verband met de coronaregels. Veer restaurants bezorgen daarom hun maaltijden aan huis. Ook Soenil is met zijn zaken druk bezig met creatieve oplossingen om deze periode door te komen. Wist jij dat deze chef ook deelneemt in het project Cook like a chef?

Maaltijdbox Soenil Bahadoer

Deze maaltijdbox is bedacht en ontwikkeld in Restaurant De Lindehof in Nuenen. Hij is te koop in de Jumbo foodmarkt en filialen in de regio. Het drie gangenmenu biedt een uitkomst voor mensen die in deze tijd toch even lekker willen genieten. Op een laagdrempelige manier neemt Soenil je mee in de wereld van de sterrenchef. Met duidelijke recepten / instructies zet jij zelf de verschillende gerechten (voorgerecht, hoofdgerecht en nagerecht) eenvoudig en snel op tafel (binnen 15 minuten). De box is geschikt voor twee personen.

Wat zit er in deze Jumbo boxen?

Alles in deze box is 100% vers. De producten komen van pure en kwalitatieve leveranciers. Zoals het nu lijkt is dit een eerste box uit een reeks van (mogelijk) meerdere boxen. De dinerbox bevat alle ingrediënten en recepten om het gehele menu te kunnen koken. Je hoeft dus zelf geen inkopen meer te doen. Koop er een lekkere bijpassende wijn bij en je hebt gegarandeerd een sterrenrestaurant ervaring bij je in de eetkamer (bijvoorbeeld een romantisch diner voor 2).

Wanneer kan ik ze bestellen bij Jumbo?
De huidige boxen zijn te koop op 26, 27 en 28 maart, en daarnaast ook op 2, 3 en 4 april. De kosten variëren tussen de €30 en €35 per box. Aangezien je ze in de fysieke winkel kunt kopen zijn er geen bezorgkosten. Deze box is leuk om zelf te koken, maar ook om cadeau te geven aan iemand anders. Een origineel cadeau waarmee jij een vriend of vriendin echt kunt verrassen.

Wat staat er op het menu?

In de eerste box kun je rekenen op een heerlijk Indisch voorgerecht: makreel met paksoi, venkel kerrie en vadouvan-dressing. Als hoofdgerecht teriyaki kippendijfilet met rijs en indische boontje met taugé. Het dessert is een speciaal bereide Appel-ananastulp met ananas. De tweede box bevat totaal andere gerechten. De starter is tom kha kai met shiitake en garnalen. Als hoofdgerecht een runderrendang met kool, rijst en atjar. Gevolgd door het toetje Appel-ananastulp.

Waarom heeft Soenil deze box met Jumbo ontwikkeld?
De sterrenchef hoopt op deze manier mensen enthousiast te maken voor koken en ze te inspireren met nieuwe gerechten, smaken en ingrediënten die ze normaliter niet gebruiken in de keuken. Het is een echt alternatief voor de normale maaltijdboxen.

eerste box Soenil Bahadoer
tweede box Soenil Bahadoer

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *