Informatie over het kerstontbijt van HelloFresh

Wil jij deze kerstdagen eens even lekker genieten van goed eten en gemak? Dan kun je natuurlijk het HelloFresh kerstmenu of de HelloFresh gourmetbox bestellen. Maar daar komt nu een heel lekker extra-tje bij. Voor reguliere klanten staat er in de versmarkt nu een speciaal kerstontbijt klaar. Deze kun je toevoegen aan je bestellingen in de laatste weken voor de feestdagen. Wat dit lekkere ontbijtje precies inhoudt vertellen we je in deze blog. Tip: je kunt natuurlijk ook de normale ontbijtbox bestellen. Daarin zitten veel lekkere ingrediënten voor een goede start van de dag.

Wat is het kerstontbijt?

Wanneer je een reguliere maaltijdbox van HelloFresh besteld kun je in de versmarkt een aantal losse boodschappen toevoegen. Speciaal voor de feestdagen kun je nu kiezen voor een ‘kerststol’ of een ‘kerstontbijt’. Een kerststol is een heerlijk brood met krenten en rozijnen en amandelspijs. Je kunt het toevoegen voor een bedrag van €4,99. Dit brood is 750 gram en dus goed voor heel wat lekkere plakken kerstbrood. Wil je net wat meer luxe? Dan kun je het kerstontbijt kiezen. De kosten hiervan zijn €12,98. Het feestelijke ontbijt bestaat uit:

 • Een grote kerststol van 700 gram
 • Speciaal Bonne Mama (viervruchten)
 • Zelfmaak croissantdeeg (Danerolles)
 • 4 heerlijke rustieke pistolets
 • 1 liter sinaasappelsap

Lunchen of Brunchen tijdens de kerstdagen?

Ga je niet zo vroeg eten? Dan kun je ook kiezen om te gaan brunchen. Het kan dat wel lekker zijn om wat meer producten te bestellen zoals vlees. Dit kun je al beleg gebruik maar ook gewoon los eten. Voor de kerstdagen heeft HelloFresh hiervoor verschillende lekkere opties in de markt beschikbaar. Kies bijvoorbeeld voor:

 1. Kalfsrollade voor 4 tot 6 personen (voor €15,99)
 2. Varkensfilet-rollade voor 4 -6 porties (tijdelijk €7,99)
 3. Gehaktbrood met spek, 660 gram (nu €8,99)
 4. Kaasfondue van kaltbach (te bestellen voor €6,99)
 5. Suikerbrood (€1,79 voor 450 gram)
 6. Rozijnenbroodjes (€1,49 met 25% korting)
 7. Brunchbroodje met roerei en gerookte zalm (Tip voor de kerst: 25% korting = €6,74)

Voor hoeveel personen is dit ontbijt geschikt?
Dat is natuurlijk afhankelijk van hoeveel je normaal eet, maar het is voldoende voor 4 personen. Wel moet je misschien nog wat extra beleg en drinken halen. Dit kun je natuurlijk ook in de versmarkt bestellen. Denk dan aan zuivel (vers gebakken ei, zuivel, yoghurt etc), kaas, worst en hagelslag.

Is dit ook geschikt voor kinderen?
Ja. De croissantjes en pistolets worden door veel kinderen gegeten. Je kunt natuurlijk zelf bepalen wat voor beleg ze daarop mogen gebruiken. Denk aan pindakaas, vlokken, jam, chocoladepasta etc.

Kan ik het kerstontbijt met korting bestellen?
Ja. Op dit moment is het in de aanbieden. Je krijgt 25% korting als je het deze week toevoegen aan je reguliere bestelling. Je krijgt hiermee bijna €3 voordeel! De totale kosten voor dit HelloFresh kerstontbijt voor 4 personen is dus €9,74 (slechts €2,44 per persoon).

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.