HelloFresh lanceert Thanksgiving Box in Amerika

Thanksgiving is een belangrijke Amerikaanse feestdag. Op deze vierde donderdag van november (dit jaar valt het op 22 november 2018) komen families gezellig bij elkaar. Op Thanksgiving Day speelt het eten een zeer belangrijke rol. Meestal is dit nog de traditionele kalkoen. Om de Amerikaanse gezinnen het nodige werk uit handen te nemen biedt HelloFresh USA dit jaar een speciale Thanksgiving Day Box. Amerikanen kunnen deze box bestellen vanaf $14.90 per portie. De HelloFresh Thanksgiving Box voor 8 – 10 personen kost $158,99 + $9,99 verzendkosten. Je kunt het een beetje vergelijken met de kerstbox zoals wij die in Nederland kennen.

Wat staat er op het menu?

Op Thanksgiving day mag geroosterde kalkoen natuurlijk niet ontbreken. Het hoofdgerecht is de geroosterde kalkoen. De sidemenus zijn o.a. een aardappelpuree, gevulde ciabatta, groene bonen met gekarameliseerde sjalotten, Cranberry saus met sinaasappel, gember en kaneel, een speciale jus met knoflook en kruiden en als nagerecht een zogenaamde apple ginger crisp. Het is overigens ook mogelijk om alleen de side-dinners te bestellen, en dus niet de kalkoen. Dit is de Sides & Dessert Box. De Thanksgiving maaltijdbox van HelloFresh krijgt al lovende reacties van onder ander CNN, Business Insider en NY Daily Yews.

Wat is Thanksgiving day eigenlijk?

Thanksgiving Day (op z’n Nederlands te vertalen als Dankzeggingsdag) is een nationale feestdag in de VS en in Canada. Van oudsher wordt op deze dag dank gezegd voor de oogst en voor de andere goede dingen die de Amerikanen en Canadezen zijn overkomen. In Amerika wordt Thanksgiving ieder jaar gehouden op de vierde donderdag in november. Dit jaar valt dat dus op 22 november 2018. Het is traditie dat families op deze dag bij elkaar komen, en daarvoor ook grote afstanden afleggen. Veel Amerikanen nemen ook de vrijdag vrij, om er op die manier een lang en gezellig weekend met de familie van te maken.

De dag na Thanksgiving begint traditioneel met het kopen van kerstcadeau’s. Deze dag staat ook wel bekend als Black Friday. Deze dag wordt ook in Nederland steeds populairder. Op Black Friday bieden veel (web)winkels extra aanbiedingen. Dit jaar verzamelen wij op deze website ook alle maaltijdbox Black Friday aanbiedingen.

Thanksgiving Meal kit discount code?

Are you living in the United States, and do you want to order this Thankgiving Box with an extra discount? We at Maaltijdbox.com (from the Netherlands), are always looking for the lowest prices and best discount codes an vouchers. Below you can find the best discount codes for the Thanksgiving Mealkit of HelloFresh. Have you found a code that is working with a nice discount? Please let us know!

Marjon

Hoi, ik ben Marjon. Als jaren ben ik bezig met gezond koken. Dit werd eenvoudiger toen ik een maaltijdbox ging gebruiken. Tegenwoordig volg ik al het nieuws en blog ik regelmatig op deze website. Ik hou ervan nieuwe dingen uit te proberen en te experimenteren met groenten en vlees /vis.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.