Duik in Augustus de mediterrane keuken in

Zoals je inmiddels van HelloFresh gewend bent staat er elke maand een nieuw thema centraal binnen de recepten. Voor de maand augustus is dit het thema: mediterrane keuken. Elke week geniet je van lekkere en bijzondere zomerse smaken uit mediterrane (vakantie)landen als Griekenland, Spanje en Turkije. In deze blog lees je er meer over.

Mediterrane recepten in jouw HelloFresh box

Veel Nederlanders vieren deze weken hun zomervakantie. Vanwege het coronavirus (zie ook de vele Support Your Locals initiatieven) is het niet altijd mogelijk om naar jouw favoriete vakantieland af te reizen. Met de HelloFresh-recepten van deze maand haal je toch een beetje zomerse sferen in huis. De komende 4 weken kan je namelijk elke week kiezen voor een recept met het herkenbare label “MEDITERRAAN“. Dit zijn snelle, gezonde en bovenal lekkere recepten met invloeden van bekende zuidelijke vakantielanden.

Wat staat er allemaal op het menu?

In de maand augustus heeft HelloFresh gekozen voor het thema “Mediterraan”. Elke week kan je dus kiezen voor zo’n typisch Mediterraans recept. Naast deze thema-recepten heb je elke week de keuze uit nog ruim 25 verschillende gerechten.

  • Turks broodje met kipgyros en aiol. Met een knapperige salade van komkommer, wortel en tomaat
  • Zelfgemaakte mini-empanada’s met rundergehakt met een frisse salade
  • Griekse stijl orzo met garnalen met feta en basilicum
  • Platbroodpizza’s met champignons en mozzarella met paprika, rode ui en vers basilicum

De Pride flammkuchen met mozzarella al gezien?

Van 31 juli tot 8 augustus 2021 is het Pride Week. Ook HelloFresh besteed hier dit jaar aandacht aan. In de eerste week van augustus kan je namelijk kiezen voor een pride flammkuchen met mozzarella en een regenboog van groenten. Dit heerlijke zomers recept maak je met onder andere Courgette, Gele paprika, Wortel, Tomaat, Rode Ui, Rucola en Veldsla. Binnen 35 minuten al op tafel!

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.