24Kitchen maaltijdboxen van Ekomenu

Wie kent het niet: het kookprogramma 24Kitchen! Elke dag kun je kijken naar heerlijke TV momenten. Er zijn verschillende koks die hun lekkerste specialiteiten met je delen. In principe kun je de hele dag door genieten en krijg je tips en adviezen hoe je deze recepten eenvoudig thuis kunt maken. Het grote nadeel daarvan is dat je dan echter wel zelf inkopen moet doen. Hoe handig is het dan dat er een maaltijdbox-aanbieder is die de juiste ingrediënten bij deze TV recepten levert? Juist; Ekomenu en 24Kitchen slaan de handen ineen. Beide bedrijven hebben een jubileum te vieren en daarover praten we jou in deze blog verder bij:

24kitchen boxen

Ekomenu bestaat 5 jaar. 24Kitchen is al 10 jaar bezig met het ontwikkelen van de lekkerste TV kook-concepten van Nederland. Dat moet dan natuurlijk gevierd worden. Het idee is dat er 5 weken lang door verschillende bekende koks heerlijke Ekomenu recepten op TV worden gekookt. Door de corresponderende boxen thuis te laten bezorgen kun jij hier vervolgens zelf mee aan de slag gaan. In het TV programma kun je de kunst afkijken om vervolgens thuis je familie of vrienden te verrassen.  Het leuke is dat er bij elke aflevering ook altijd een bekende Nederlander aanwezig is. Daarover lees je hierna meer.

Bestel 24Kitchen maaltijdbox

Kook mee met deze feestelijke oktoberboxen

Bestel nu direct een van de 5 feestelijke 24Kitchen maaltijdboxen voor €63,99 (4 personen, 3 gerechten). Doe mee aan dit leuke ‘Live’ kookevenement en verras je gezin, familie of vrienden met heerlijke recepten.

Welke maaltijdboxen kan je verwachten?

De boxen van 24Kitchen en Ekomenu wisselen elke week. In de box zitten altijd 3 nieuwe en inspirerende recepten. De porties zijn voldoende voor 4 personen. Je kunt helaas geen andere portiegrootte kiezen. De prijs is wekelijks €63,99. Dat komt neer op zo’n €5,33 per persoon. Hieronder kun je per box (en levermoment) bekijken welke inhoud je thuisbezorgd krijgt en door welke chefs het voorgekookt wordt op de 24Kitchen zender. Je sluit voor deze boxen geen nieuw abonnement af. Je zit dus ook niet vast aan een contract maar kan de service van Ekomenu geheel vrijblijvend uitproberen.

24kitchen en ekomenu

FEESTBOX 1 oktober
Gekookt door Rudolph van Veen & Irene Moors

 • Vitello tonato met kappertjes
 • Risotto bianco met verdura misto
 • Appelpizza met amandelroom

FEESTBOX 8 oktober
Gekookt door Hugo Kennis & Giovanni Caminita

 • Tagliatelle al tartufo e filetto
 • Insalata radicchio e mozzarella e bruschetta
 • Extra gerecht: kokos-noodles soep met citroengras paprika en paksoi

FEESTBOX 15 oktober
Gekookt door Mounir Toub & Jet van Nieuwkerk

 • Kipdijbeenfilet met harissa chorizo, zoete aardappel en olijven
 • Shrikhand met een noten crunch
 • Extra gerecht: Parelcouscous met geroosterde groente en légumaise

FEESTBOX 22 oktober
Gekookt door Roberta Pagnier & Danny Jansen

 • Pompoenrisotto met geroosterde citroen gepofte knoflook en taleggia kaas
 • Pittige pompoensoep met garnalen wontons
 • Extra gerecht: tarte tatin van aubergine witlof en kaas

FEESTBOX 29 oktober
Gekookt door Miljuschka Witzenhausen & Richard Groenendijk

 • Kipsaté noodles met paksoi en pinda’s
 • Appeltaart mini’s met slagroom
 • Extra gerecht: pastinaak-linzensoep met verse kruiden en meergranenstokbrood

Waarom koken met 24Kitchen?
Veel mensen kijken naar de TV programma’s van 24Kitchen om inspiratie op te doen voor nieuwe recepten en meer te leren over koken. Op een laagdrempelige manier wordt je meegenomen in de wonderlijke wereld van food en recepturen. Kijk jij bijvoorbeeld wel eens naar JAMES MARTIN’S AMERICAN ADVENTURE, AINSLEY’S CARIBBEAN KITCHEN, NADIYA’S FAMILY FAVOURITES, JAMIE’S ULTIMATE VEG, BBQSTREET, MARY BERRY FOOLPROOF COOKING en JIMMY’S FOOD FACTORY? Stuk voor stuk leuke en leerzame programma’s.

Waarom koken met Ekomenu?
Ekomenu is ‘De’ leverancier van gezonde en verantwoorde maaltijdboxen. Met hun eigen ontwikkelde recepten en leefstijlen haal jij precies in huis wat je nodig hebt. Of je nu vegetarisch, veganistisch, biologisch, glutenvrij of lactosevrij wilt eten; Ekomenu heeft het. De maaltijden in de 24Kitchen box voldoen dus ook allemaal aan de gezonde en biologische richtlijnen van Ekomenu!

Hans

Ik test regelmatig nieuwe maaltijdboxen en schrijf hier reviews over. Daarnaast houd ik het laatste nieuws nauwlettend in de gaten. Een nieuwe box, of een andere update? Dan vind je dit terug in mijn blogs!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *