Willem&Drees Kerstbox 2020

Wil jij met kerst 2020 genieten van een heerlijk vegetarisch én 100% biologisch kerstmenu  met de lekkerste producten van Hollandse boeren? Dan is de kerstbox van Willem&Drees zeker iets te overwegen. Dit jaar komt Willem&Drees in samenwerking met chef-kok Rudolf Brand van het bekende duurzame restaurant Circi in Amsterdam met een bijzonder aantrekkelijk 4-gangen menu. De box is er voor 4, 6 en 8 personen en kan optioneel besteld worden met een bijpassende wijnbox. De box kun je bestellen tussen 20 november en 18 december en wordt gratis bij je thuisbezorgd op zondag 22 of maandag 23 december. Op deze pagina vind je alle belangrijke informatie.

 • Het Willem&Drees kerstmenu 2020 is een vegetarisch 4-gangen diner
 • Vanzelfsprekend met 100% biologische producten
 • De box is beschikbaar vanaf €119,00 voor 4 personen
 • Je kunt optioneel een bijpassende wijnbox bestellen (€59,00 p/stuk)
 • Bestellen kan t/m 18 december, bezorging op 22 en 23 december

willem-drees-kerstbox

Wat staat er met kerst 2020 op het menu?

Willem&Drees biedt al enkele jaren op rij een speciale kersteditie van hun maaltijdbox aan. Het is geen geheim dat het bedrijf staat voor “eten van een gezonde keten”. Het vegetarische 4-gangen kerstdiner met uitsluitend biologische ingrediënten sluit hier natuurlijk volledig op aan (wist je trouwens dat de AH kerstbox ook een vegetarische variant heeft?). Dit jaar is de box samengesteld in samenwerking met chef-kok Rudolf Brand van het duurzame restaurant Circl in Amsterdam. Er is bewust gekozen voor de mooiste ingrediënten van het seizoen. Bij de box ontvang je dit jaar ook een speciaal receptenboek. Hierin vind je natuurlijk het kerstmenu 2020, maar ook andere inspirerende recepten.

“Een heerlijk kerstdiner met seizoensgroenten in de hoofdrol. Het resultaat is een lust voor het oog én de mond. Een feestelijk en van het begin tot eind verrassend 4-gangen kerstdiner.” Rudolf Brand – Chef-kok Restaurant Circl

Dit staat er op het menu
Het kerstmenu van Willem&Drees (editie 2020) vind je hieronder. Het betreft een luxe 4-gangen kerstdiner, 100% vegetarisch en 100% biologisch.

 1. Voorgerecht: Gort risotto, palmkool, oesterzwammen, ei, oude kaas
 2. Tussengerecht: Kastanje champignon bouillon, paksoi, tempeh, soja saus
 3. Hoofdgerecht: Gebraden savooiekool, pompoen, kastanjes, geitenyoghurt hangop, koolsaus
 4. Nagerecht: Chocolademousse, aangezuurde room, kletskoppen, karamelsaus, kersen

Praktische informatie over bestellen en bezorgen

Ben jij ook zo enthousiast over dit vegetarische 4-gangen diner, en wil je ‘m direct bestellen? Dit kan eenvoudig via de website van Willem&Drees. Je kunt de box gewoon los bestellen, het is dus geen abonnement. Hieronder vind je de nodige praktische informatie over bestellen en bezorgen.

 • Bestellen kan vanaf 18 november tot en met 18 december. Hierbij geldt: OP=OP.
 • De box wordt gratis bij jou thuisbezorgd op zondag 22 december of maandag 23 december
 • De box is er voor 4, 6 en 8 personen. Dineren met meer personen is mogelijk door meerdere boxen te combineren.
 • In de kerstbox zitten alle benodigde ingrediënten voor een compleet 4-gangen diner
 • Je kunt optioneel een wijbox bestellen met bijpassende wijnen. Dit is niet verplicht.

De kosten van de Willem&Drees Kerstbox 2020

Benieuwd naar de kosten? Hieronder vind je de prijzen van de kerstboxen. Hoe groter de box, des te lager de prijs p.p. Het pakket met 6 bijpassende wijnen kost €59,00 per stuk. Uiteraard kun je meerdere wijnpakketten toevoegen aan jouw bestelling.

Aantal personenPrijs kerstboxPrijs p.p
4€119,00€29,75
6€149,00€24,83
8€169,00€21,13