Marley Spoon kerstdiner box

Het perfecte kerstdiner vind je dit jaar bij Marley Spoon. Omdat ze zo’n goede kerstbox hebben? Nee, omdat je daar je eigen kerstmenu kan samenstellen. Marley Spoon biedt ook voor kerst 2023 verschillende specials aan. Geen compleet 3 gangen diner of 4 gangen diner maar een vrije keuze uit de normale recepten. Natuurlijk aangepast op het seizoen en op het thema. Op deze pagina lees je alles over het bestellen bij Marley Spoon tijdens de feestdagen.

Kerstmenu 2023

Wat dacht je van een heerlijke frisse soep, een tussengerecht met Zalm en een hoofdgerechten met vlees en gevogelte? Of wil je liever een rollade met pittige rijst en verschillende groenten? Zelf je menu samenstellen betekend meer vrijheid. Het kerstmenu van Marley Spoon biedt dit allemaal. Vorig jaar bijvoorbeeld was het populair om te kiezen voor de volgende recepten:

 • Romige pompoensoep met romescoswirl en platbrood
 • Gebakken camembert met topping en perencrumble met speculaasroom
 • Gegrilde kippendij en friet met gestoofde venkel en paarse wortel
 • Gestoofde wildworstjes met bataatpuree en champignonjus
 • Winterse pastei met warme peer-walnootsalade
 • Pompoenrisotto met kastanjes en kaneel-hazelnoten

kerstmenu marley spoon
Wekelijks kun je kiezen uit 20 verschillende maaltijden. Soepen, koude gerechten, warme maaltijden en helaas geen desserts. Wat je kunt doen is op basis van die 20 gerechten zelf het menu voor kerst samenstellen. Door 4 verschillende recepten te kiezen stel je zelf een 4 gangen diner samen (je kunt zelf nog een toetje maken natuurlijk).

Welke boxen kan ik bestellen tijdens de feestdagen?

Op dit moment zijn er 2 verschillende boxen te bestellen die qua inhoud identiek zijn. Uitsluitend het aantal maaltijden per week en de hoeveelheid (aantal personen) is anders. Wanneer je dit als een dinerbox gaat gebruiken moet je even goed opletten. Hieronder hebben we mogelijkheden op een rij gezet. De prijs is de actuele prijs zonder korting voor nieuwe klanten. We hebben een kortingscode beschikbaar waarmee je direct €45 korting krijgt op de eerste boxen.

2 persoons box

 • 3 gerechten per week – €41,95
 • 4 gerechten per week – €51,95
 • 5 gerechten per week – €61,95

4 persoons box

 • 2 gerechten per week – €52,95
 • 3 gerechten per week – €62,95
 • 4 gerechten per week – €76,95 *

Stel dat je tijdens de kerstdagen in 2023 moet koken voor 8 personen. Je kunt dan 2 boxen voor 4 personen bestellen. Hiermee maak je dan zelfs een 5 gangen diner, wanneer je nog los een dessert toevoegt. Je kunt ook een 4 gangen diner of 3 gangen maaltijd samenstellen natuurlijk. Een aantal weken voor 1e kerstdag en 2e kerstdag zijn de recepten al te bekijken. Je kunt je dus op tijd inlezen en een keuze maken.

Hoe kan ik deze kerstbox bestellen?

Het bestellen van deze decemberbox gaat op dezelfde manier als de reguliere boxen. Je klikt op de box voor 2 of 4 personen, geeft aan hoeveel maaltijden je wilt ontvangen en vult alle gegevens in. Vervolgens doe je de betaling via iDeal en kun je de recepten kiezen. Eventueel kun je ook voor de weken na kerst de boxen al inplannen. Wil je dit niet? Zeg dan de foodbox direct weer op na de levering. Je kunt kiezen uit verschillende leverdagen en tijdstippen. Ons advies is om de box zo laat mogelijk te laten bezorgen, dit in verband met de houdbaarheidsdatum van sommig recepten / ingredienten (denk aan vis en vlees). Wil je liever wel een complete dinerbox? Kijk dan een naar die van Albert Heijn of HelloFresh bijvoorbeeld.