HelloFresh bakbox

Houd jij van taarten maken en koekjes bakken? Dan is de HelloFresh Bakbox iets voor jou. Bij HelloFresh kun je nu elke week optioneel kiezen voor een lekker bakrecept. Bijvoorbeeld een lekkere taart of koekjes. Je vind de verschillende bakrecepten bij het kiezen van je recepten. Nadat je jouw favoriete gerechten hebt gekozen kan je kiezen voor verschillende addons zoals een fruit-, wijn- of ontbijtbox. Hier is sinds kort ook een bakrecept aan toegevoegd. De kosten van het bakrecept liggen tussen de €8,00 en €10,00 en kan je elke week toevoegen aan jouw bestelling. Goed om te weten: het bakrecept staat standaard uit. Wil je ‘m graag aan je box toevoegen? Dan moet je dit actief aanklikken.

  • HelloFresh biedt nu een handige en lekkere bakbox
  • Elke week kan je kiezen voor een lekkere taart, cake of koekjes
  • Je ontvangt alle benodigde ingrediënten en natuurlijk een makkelijk te volgen recept
  • Op die manier zet je in een handomdraai een heerlijke taart, cake of vers gebakken koekjes op tafel
  • Lekker voor in het weekend, of als er visite komt
  • De kosten liggen tussen de €8,00 en €10,00
  • Met de bakbox van HelloFresh maak je ongeveer 10 plakken/koekjes

hellofresh-bakbox

Nu ook taarten, cakes en koekjes bakken met HelloFresh

HelloFresh kennen we natuurlijk allemaal als de maaltijdbox waarmee een snelle, gezonde en lekkere maaltijd op tafel zet. Maar tegenwoordig is het uitgegroeid tot veel meer dan dat. je kunt nu wekelijks ook kiezen voor verschillende lekkere extra’s. Denk aan een fruitbox, een ontbijtbox, een wijnbox en nu dus ook de bakbox. Met deze addon kan je gezellig samen een lekkere taart, cake of lekkere koekjes bakken.

Alles in huis voor een lekker bakrecept
De bakbox wordt geleverd met alle benodigde verse ingrediënten en een bakmix. Natuurlijk ontvang je ook een duidelijke receptenkaart waarop precies wordt aangegeven wat je moet doen. In zo’n 4 stappen wordt – ondersteund met foto’s – uitgelegd hoe je het klaarmaakt. Je hoeft absoluut geen ervaren bakker te zijn, dit zijn recepten die iedereen kan klaarmaken. En je huisgenoten of gasten zullen versteld staan van jouw bakkunsten! Enkele voorbeelden van recepten waar je uit kunt kiezen:

  • Havermoutkoekjes met dadels en pindakaas
  • Bananenbrood met walnoten en kokos

Wat is de HelloFresh Bakbox?
De HelloFresh bakbox is een extra box met daarin alle benodigde ingrediënten en het recept voor een lekker taart, cake of koekjes. Je kunt de bakbox elke week optioneel kiezen. Standaard staat deze box uit. Je dient het bakrecept dus zelf actief toe te voegen aan je bestelling.

Wat is de bereidingstijd van de bakrecepten?
De bereidingstijd varieert van 30 minuten tot 90 minuten. Houd er rekening mee dat hier ook veel oventijd en/of afkoeltijd in zit begrepen. Je hebt dus tijd en ruimte om ondertussen iets anders te doen.

Wat zijn de kosten?
De kosten van de bakrecepten liggen tussen de €8,00 en €10,00. Dit verschilt per week en per recept. Je kunt elke week zelf kijken wat het bakrecept van die week is, en wat de kosten daarvan zijn. De kosten gelden altijd voor 1 taart, 1 cake, of bijvoorbeeld 10 koekjes.

Voor hoeveel personen zijn de bakrecepten geschikt?
Met de bakbox van HelloFresh maak je ongeveer 10 plakjes cake, 10 stukjes taart of 10 koekjes. Dit kan per week verschillen. Het is dus zeer geschikt als je visite krijgt. Maar natuurlijk ook lekker om zelf een week lang van te snoepen.