HelloFresh nu in alle PLUS winkels

HelloFresh ligt vanaf volgend jaar in alle 260 PLUS-supermarkten. Tot nu toe waren de HelloFresh kits al verkrijgbaar in de zogenaamde “PLUS Briljant 2.0 winkels”. Maar vanaf volgend jaar kan je de maaltijden dus in elke supermarkt van PLUS vinden. Klanten hebben de keuze uit verschillende kits met daarin alle ingrediënten voor een maaltijd voor twee personen. Zo zijn er boxen met vlees, vis, maar ook vegetarische menu’s. De prijs van 1 menu ligt op €9,95, dat is omgerekend goedkoper dan de maaltijden in de maaltijdbox die bij je thuisbezorgd wordt.

HelloFresh maaltijden vallen in de smaak bij PLUS-klanten
De maaltijden van HelloFresh werden erg goed ontvangen door de PLUS-klanten. 54% van de kopers geeft de mealkits een 8 of hoger. Met name het “ontzorgen” en “inspireren” valt in de smaak. Gezien de positieve reacties heeft HelloFresh dus besloten om de pakketten vanaf volgend jaar in alle PLUS-winkels uit te rollen. De verwachting is dat dit vanaf week 8 gaat gebeuren.

Veelgestelde vragen over HelloFresh in de PLUS-winkels

Misschien vind je het een gek idee dat je de HelloFresh maaltijden straks ook gewoon in de supermarkt kunt kopen. Hieronder vind je een aantal veelgestelde vragen over deze samenwerking.

Waarom liggen de maaltijden van HelloFresh nu ook in de supermarkt?

Steeds meer Nederlanders beslissen pas heel laat wat ze ‘s avonds gaan eten. De rol van supermarkten is dus steeds meer inspireren en ontzorgen. Maaltijdpakketten, verspakketten en mealkits zijn om die reden razend populair. Als er iemand verstand heeft van snelle, gezonde en makkelijke maaltijden dan is het wel HelloFresh. Vandaar dat de supermarkt en de maaltijdbox-leverancier deze samenwerking zijn gestart.

Wat is het verschil tussen de losse supermarkt-maaltijden en de maaltijdbox?

Misschien vraag je je af of je nu nog wel een HelloFresh maaltijdbox nodig hebt, nu de maaltijden ook in de supermarkt liggen. Er zit een wezenlijk verschil tussen de losse maaltijden in de supermarkt, en het concept van de maaltijdbox. Graag sommen we de voordelen van het HelloFresh abonnement nog eens op:

  • Elke week kiezen uit 12 recepten
  • Recepten die passen bij jouw levensstijl
  • De box wordt gratis bij je thuisbezorgd wanneer jij dat uitkomt
  • Makkelijk koken met de HelloFresh App
  • Leuke extraatjes in HelloFresh Box

Deze voordelen heb je niet wanneer je de losse maaltijdpakketten koopt in de supermarkt. Eigenlijk moet je het zo zien: de HelloFresh pakketten in de supermarkt koop je op het moment dat je voor dezelfde avond nog geen boodschappen in huis hebt, of wanneer je geen inspiratie hebt wat je moet koken. Dit is een uitstekende oplossing wanneer je bijna dagelijks in de supermarkt komt. Houd je niet van boodschappen doen? En wil je volledig worden ontzorgd? Dan kies je voor de HelloFresh maaltijdbox.

 

Zijn de losse maaltijden goedkoper dan de maaltijdbox?

De maaltijden in de supermarkt zijn voor 2 personen en kosten €9,95 per recept. Kies je een maaltijdbox voor 2 personen en 3 maaltijden dan betaal je €39,95. Dit komt neer op €13,30 per maaltijd. Een losse maaltijdkit kopen is dus voordeliger. Waarom is een maaltijdbox dan duurder? Dan zit ‘m natuurlijk in het feit dat de box gratis bij je wordt thuisbezorgd. Daarnaast heb je bij het maaltijdbox-abonnement het voordeel dat je elke week kunt kiezen uit 12 recepten.

Marjon

Hoi, ik ben Marjon. Als jaren ben ik bezig met gezond koken. Dit werd eenvoudiger toen ik een maaltijdbox ging gebruiken. Tegenwoordig volg ik al het nieuws en blog ik regelmatig op deze website. Ik hou ervan nieuwe dingen uit te proberen en te experimenteren met groenten en vlees /vis.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *