Beer in a box

Het bestellen van een lekker biertje is nog nooit zo eenvoudig geweest. Online kun je bij beerinabox.nl heel veel verschillende losse bieren en bierpakketten bestellen. Onder andere de beste Nederlandse, Belgische, Duitse en Oostenrijks bieren op fles. Speciaalbier is in ons land steeds populairder geworden. Het is tegenwoordig heel normaal om bij een maaltijden een lekker blond biertje of zware tripel te drinken. Ook het alcoholvrije bierassortiment neemt flink toe. Steeds meer Nederlanders drinken speciaalbier zonder alcohol. Op deze pagina kun je meer informatie vinden over Beer in a box. Zo lees je wat het is, hoe jij er kunt bestellen, of er kortingscodes zijn en nog veel meer. Geniet maar drink met mate!

beer in a box logoBeer in a box bestellen

Naast Gall en Gall, Albert Heijn, Jumbo, Coop, Plus, Deen, Picnic en andere supermarkten koop je tegenwoordig eenvoudig je bier online. In een webshop kun je snel het hele assortiment bekijken en hoef je er vervolgens nooit meer te sjouwen. Alles wordt thuisbezorgd. Bij beer in a box werkt dat op de volgende manier:

 1. Kies je smaak: bepaal je voorkeur op basis van de verschillende smaken bier (net als bij Beerwulf).
 2. Kies het aantal bieren: Wil jij 6 flesjes bestellen of direct een krat met 24 flessen?
 3. Ga genieten: Pak je bierbox uit, leg de flessen koel of in een donkere ruimte, en vind een goede gelegenheid om ze open te maken!

Welke bierboxen zijn er?

Bij beer in a box kun je kiezen uit veel verschillende pakketten met bier. Om je een beeld te geven hebben we de populairste opties voor je op een rij gezet, inclusief de prijs.

 • De beer opener (€15)
 • MysteryBox van de Beer (vanaf €21,50)
 • De smaaktest box (€18)
 • Kennismakingsbox (€16)
 • Alcoholarme / Alcoholvrije Box (vanaf €17)
 • Vet & Lazy (vanaf €17,40).
 • Kwâkbok (vanaf €13,50)
 • Brouwerij Leeghwater (vanaf €14,10)
 • Gebrouwen door Vrouw (vanaf €13,50)
 • De Eeuwige Jeugd (vanaf €14,99)
 • Brouwerij de 7 deugden (vanaf €15)
 • Brouwerij Breugem (vanaf €12,95)

beer in a boxVerschillende mogelijkheden in de bierpakketten

Het grote voordeel van bier bestellen bij beer in a box is de kwaliteit en het advies. In de bestelmodule kun je allereerst kiezen voor 6 flessen, 2 x 6 flessen of 12 unieke biertjes. Vervolgens start de magie. Je kunt namelijk kiezen uit 3 verschillende smaaksensaties. Licht & Subtiel, Intens & Complex of Van Alles Wat. Daarnaast kan je ook nog klikken op ‘zelf bepalen’. Er kan dan een keuze worden gemaakt uit de diverse bierstijlen (Saison, Weizen / Witbier, Blond / Zwaar Blond, Amber, Dubbel / Bruin, Tripel, Seizoensbier zoals Bock, Quadrupel, IPA, Porter, Stout of Barleywine / Barrel Aged. Wanneer je dat hebt gedaan kiezen de medewerkers een aantal geschikte bieren voor je uit. Je kunt online een account aanmaken om de bestelling af te ronden. Daarbij kun je ook een voucher code invoeren. Lees daarover hieronder verder.

Bierabonnement

Het is mogelijk om een speciaalbier abonnement af te sluiten. Je ontvangt dan bijvoorbeeld maandelijks standaard een box met bieren waar jij van houdt. Je zit niet vast aan een minimale afnameverplichting. Dat betekend dat je altijd weer kunt opzeggen of een maand pauzeren (handig tijdens de vakantie of de feestdagen). Door het afsluiten van een flexibel bierabonnement zit je nooit zonder een lekker pilsje. Handig als je veel visite krijgt of je vrienden regelmatig de koelkast en voorraadkast willen bekijken. Deze bierservice is verrassend en ontzetten handig.

Kortingscode Beer in a box juni 2024

Er is op dit moment geen Beer in a box kortingscode beschikbaar bij ons. Wel worden er regelmatig leuke actiecodes gedeeld. Houdt daarom de nieuwsbrief goed in de gaten. Soms krijg je als klant 15% korting of 20% korting op een bierbox na keuze of is de bezorging gratis. De acties willen nog wel een wisselen voor nieuwe klanten of bestaande klanten. Zodra er een nieuwe kortingsactie beschikbaar is zullen we die op deze pagina delen.

 • Verlopen kortingscodes: METRO18, opener, zomer2019, STADSBROUWERIJ013, IBD10NLX7EM3, VaderdagNL19, weeknlbier2019, PROOST5, VAL2NL97J2L8, WEEKEND20, XMASDEAL.

Cadeaubon en giftcard

Wist je trouwens dat er ook een giftcard te bestellen is? Zo kun jij je vrienden een bierbox cadeau geven. Deze cadeaubonnen zijn in de webshop te bestellen (al vanaf €25). Dit cadeau zorgt gegarandeerd voor een lach op zijn/haar gezicht. Bierliefhebbers waarderen deze bon enorm, als je de reviews mag geloven. De boordelingen zijn erg positief. Met name de bezorging en de ruime keuze en afwisseling in het assortiment worden als voordelen beschreven. Het is ook erg leuk om tijdens de kerst als kerstpakket cadeau te geven (of als relatiegeschenk).