Kortingscode Uitgekookt juli 2022

Wil jij de heerlijke en gezonde kant-en-klaar maaltijden van Uitgekookt nog voordeliger bij je laten thuisbezorgen? Maak dan gebruik van onze handige Uitgekookt kortingscodes of bestel direct het proefpakket met 4 maaltijden voor slechts €19,95 online. Uitgekookt staat voor vers en gezond en wordt standaard gratis bij je thuisbezorgd. Elke week kan je kiezen uit 26 heerlijke gerechten. Het werkt niet met een abonnement, je bestelt alleen wanneer jij dat wil. Wel kan je alvast 4 weken vooruit plannen. Op deze pagina verzamelen wij de beste acties en aanbiedingen van Uitgekookt in juli 2022.

Profiteer van Uitgekookt korting

Uitgekookt proefpakket: 4 maaltijden voor maar €19,95

Speciaal voor nieuwe klanten heeft Uitgekookt een heel gave actie. Je kunt namelijk het proefpakket met 4 maaltijden voor maar €19,95 bestellen. Je kunt eenvoudig online zelf jouw proefbox samenstellen aan de hand van de 26 wekelijks wisselende gerechten. Je betaalt dus slechts €4,88 per gerecht. Dit is inclusief bezorging. Je kunt jouw proefpakket ook vullen met meer dan 4 maaltijden. Voor elke extra maaltijd betaal je dan wel het normale tarief. De maaltijden van Uitgekookt kosten standaard tussen de €6,45 en €10,03.

  • Nieuwe klanten kunnen een proefpakket bestellen met 4 maaltijden voor €19,95
  • De eerste 4 maaltijden kosten dan slechts €3,75 per maaltijd inclusief bezorging aan huis
  • Uitgekookt werkt niet met een abonnement, je zit dus nooit ergens ongewenst aan vast
  • Na jouw proefpakket kies je dus zelf of je een nieuwe bestelling wilt plaatsen

voordelen-van-uitgekookt-op-een-rij

Actueel overzicht acties en aanbiedingen

Laatste update: 1 juli 2022

Regelmatig heeft Uitgekookt aantrekkelijke aanbiedingen en acties waardoor je deze gezonde en lekkere kant-en-klaar maaltijden nog voordeliger kunt uitproberen. In de tabel hieronder vind je het actuele overzicht met de normale prijzen en het actietarief. De proefbox-aanbieding kan je gebruiken voor alle maaltijden. Het maakt dus niet uit uit je de normale/basis maaltijden kiest of de duurdere luxe/premium gerechten. Je kunt bij de proefbox de portiegrootte niet aanpassen. Dit is standaard medium (M), 450 gram. De korting die je ontvangt varieert tussen de €11,60 tot wel €18,36,

Proefbox Portiegrootte Normale prijs Actieprijs
4 maaltijden basis M (450 gram) €26,60 €19,95
4 maaltijden luxe M (450 gram) €33,36 €19,95

Wat is Uitgekookt?
Uitgekookt is een maaltijdservice gespecialiseerd in verse en gezonde kant-en-klaar maaltijden die gratis en gekoeld door heel Nederland worden bezorgd. De maaltijen kunnen worden besteld in de webshop, maar ook telefonisch of via een bestellijst bij de bezorger. De maaltijden kunnen eenvoudig worden opgewarmd in de oven of magnetron.

Hoe verzilver ik mijn Uitgekookt kortingscode?
Kies de actie of aanbieding waar je gebruik van wilt maken. Je wordt dan automatisch doorgestuurd waarna je direct kunt profiteren van de aanbieding. Het invullen van een kortingscode is niet nodig. Dit wordt automatisch verwerkt.

Hoe werkt de proefbox met 4 maaltijden?
Bij deze aanbieding kan je zelf jouw proefpakket samenstellen aan de hand van de 26 wekelijkse maaltijden. Je betaalt een vaste prijs van €19,95 voor jouw eerste 4 gerechten. Bestel je extra menu’s? Dan betaal je hiervoor wel het reguliere tarief.

Geldt de actie ook voor bestaande klanten?
De Uitgekookt proefbox-actie geldt alleen voor nieuwe klanten. Per adres kan je hier een keer gebruik van maken. Bestaande klanten kunnen dus geen gebruik maken van deze aanbieding. Heb je al eens een account bij Uitgekookt, maar heb je al even geen bestelling geplaatst? Houd dan je mail in de gaten. Soms krijg je per mail een aanbod toegestuurd.

Werkt Uitgekookt met een abonnement?
Nee, Uitgekookt is geen abonnementsdienst. Dit betekent dat je alleen maaltijen bestelt en thuisbezorgd krijgt wanneer jij dat wil. Bestellen kan in de webshop, maar ook telefonisch of via een bestellijst bij de bezorger. Je kunt tot 4 weken vooruit plannen en betalen kan via automatische incasso.