Een maaltijdbox voor jonge gezinnen

Jonge gezinnen hebben vaak aan 1 ding sowieso te kort; tijd! Met een kleintje, of meerdere kids, kan het soms lastig zijn om het huishouden en je dagelijkse leven, vrienden en hobby’s te combineren. Een onderdeel dat veel tijd kost is boodschappen doen en koken. In deze blog vertel je ik je meer over de maaltijdbox. Dat levert je echt veel tijd op!

Een box voor gezinnen

Veel mensen houden van variatie op tafel. Niet elke week dezelfde maaltijden eten, maar voldoende afwisseling. Er zijn dan een aantal dingen die lastig kunnen zijn. Om te beginnen de recepten. Je hebt niet altijd tijd om online te zoeken naar nieuwe gerechten, of die grote kookboeken door te bladeren. Daarnaast ook de ingrediënten zelf. Hou je van biologisch, dan moet je vaak naar een speciale winkel. In de supermarkt vind je altijd maar dezelfde producten en val je snel terug in die standaard aardappel, groente en vlees combinatie. Een foodbox, zoals een maaltijdbox ook wel wordt genoemd, is een boodschappenpakket vol ingrediënten en recepten. Hiermee kun je diverse gerechten maken afhankelijk van de grootte van de box. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor 2 of 4 personen en 3 tot 5 gerechten per week. Ook kun je zelf je gerechten kiezen, waardoor je toch een beetje controle hebt.

Wat zijn de mogelijkheden voor mijn gezin?
Speciaal voor jou heb ik hieronder een top 3 lijstje gepubliceerd. Je vindt per box o.a. de prijs en een aantal relevante specificatie. Bekijk de websites van de aanbieders voor meer info.

1. Allerhande Box geschikt voor kinderen
Aantal personen: 2 of 4
Prijs: €37,50 voor 3 maaltijden voor 2 personen
Vegetarisch: Nee
Biologisch: Nee
Kindvriendelijk: Ja
Recepten kiezen: Ja, uit 4

2. HelloFresh Familiebox
Aantal personen: 2 – 6
Prijs: €39 voor 3 maaltijden voor 2 personen
Vegetarisch: Ja
Biologisch: Nee
Kindvriendelijk: Ja
Recepten kiezen: Ja, uit 10

3. Marley Spoon Box voor gezinnen
Aantal personen: 2 of 4
Prijs: €39,90 voor 3 maaltijden voor 2 personen
Vegetarisch: Nee
Biologisch: Nee
Kindvriendelijk: Ja
Recepten kiezen: Ja, uit 12

Een gezinsbox bestellen met korting

Wil je direct profiteren van zo’n maaltijdbox en er wel eens eentje proberen? Wil je ook samen met je gezin genieten van heerlijke verse en voedzame maaltijden? Je kinderen leren groente eten op een laagdrempelige manier door samen met ze te komen uit een maaltijdbox? Gebruik dan een van de kortingscodes die beschikbaar zijn. O.a. een AH box korting van €10. Ook de biologische willem en drees box korting is nog geldig deze weken (€10 korting voor nieuwe klanten). Zelf als eens zo’n box getest? Wat vond jij de voordelen en nadelen? Waarom zou jij wel of niet zo’n kookbox willen proberen? Laat hieronder een reactie achter!

Marjon

Hoi, ik ben Marjon. Als jaren ben ik bezig met gezond koken. Dit werd eenvoudiger toen ik een maaltijdbox ging gebruiken. Tegenwoordig volg ik al het nieuws en blog ik regelmatig op deze website. Ik hou ervan nieuwe dingen uit te proberen en te experimenteren met groenten en vlees /vis.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.