Lekker Koken box

Als je in België woont ben je zeker weten bekend met de supermarkt Colruyt. Wellicht ken je ook hun eigen concept “lekker-koken”. Dit is een kookbox met veel mogelijkheden voor vooral gezinnen met kinderen. Als supermarkt spelen ze graag in op de wensen en behoeftes van Belgische huishoudens. Als echtra service hebben ze nu dus een eigen foodbox. Met lekker-koken haal je een chef in huis die je wekelijks ondersteunt met het koken. Je ontvangt een boodschappenpakket met recepten waar je direct mee aan de slag kunt. De gerechten staan vaak binnen een half uur op tafel (vergelijkbaar met de gezinsbox van De Familiebox). Dat is toch wel handig voor drukke gezinnen waarbij iedereen ‘s avonds weer andere plannen heeft.


lekker koken maaltijdbox colruyt


Foodbox Lekker Koken

De maaltijdbox van Colruyt is te bestellen in twee verschillende versie’s: voor grote en kleine gezinnen. De kleine box voor 2 personen + 1 kind kost 52 euro, voor de grote box betaal je €59. Hiermee kan een gezin met 2 tot 3 kinderen prima uit de voeten. Je betaald nog wel eenmalig €5,50 service kosten, maar kunt dan wel gratis alle andere boodschappen bijbestellen. In de box zitten 3 gerechten die elke week wisselen om jou zo gevarieerd mogelijk te laten eten. Voor de Lekker Koken box is een speciaal Colruyt kookteam bezig om gezonde voedzame gerechten te ontwikkelen voor jong en oud. De recepten worden gekenmerkt door eenvoud en snelheid. Iedereen kan deze maaltijden bereiden, de beginnende en gevorderde koks.

Bezorgen of afhalen
Je kunt de Lekker Koken-maaltijdbox afhalen in Beveren, Brakel, Dendermonde, Deinze, Gent, Geraardsbergen, Groot-Bijgaarden, Hamme, Heist-op-den-Berg, Lede, Roeselare, Sint-Gillis-Waas en Wilrijk. Op dit moment is er nog geen mogelijkheid om de box aan huis te laten leveren. Ook is het de vraag of dit in de nabije toekomst zal worden uitgerold. Dit hangt namelijk nauw samen met de andere plannen van Colruyt om online boodschappen doen en boodschappen bezorgen mogelijk te maken voor Belgische klanten. Je kunt op dit moment in de webshop van Colruyt als wel de boodschappen reserveren om ze vervolgens af te halen bij een pick-up-point. Dit geldt dus ook voor de Lekker Koken foodbox.


lekker-koken-foodbox recepten


Lekker Koken kookbox kortingscode

Wanneer er korting te krijgen is wil iedereen natuurlijk extra graag een product bestellen. Zo werkt het ook met actiecodes voor maaltijdboxen. Bij Colruyt zijn er genoeg wekelijkse aanbiedingen voor de boodschappen maar zijn er slechts schaars kortingscodes voor de Lekker Koken box. Soms geven aanbieders een voordeel van bijvoorbeeld €10 of 20 euro op de eerste bestelling, of krijg je zelfs 50% van het aankoopbedrag terug. Op dit moment is er echter voor de Colruyt maaltijdbox geen voucher beschikbaar. Bezoek binnenkort weer deze pagina. Wanneer wij een aanbieding spotten dan plaatsen we deze uiteraard op de website!