Maaltijdbox Winnen

Misschien wil je wel eens een foodbox proberen maar wil je er geen geld aan uitgeven? Misschien vind je een box wel veel te duur maar lijkt het je wel leuk er eens een te testen? Dan moet je proberen om een maaltijdbox te winnen. Is dat mogelijk dan? Ja, dat is op dit moment nog mogelijk. Samen met een aantal partners geeft HelloFresh maandelijks een maaltijdbox weg aan iedereen die zich inschrijft via onderstaande link. Je kunt je gegevens achterlaten om automatisch kans te maken op de te winnen box. Hiervoor hoef je verder niets te doen. Het enige dat je moet weten is het antwoord op de prijsvraag.


winactie maaltijdbox


Prijsvragen

Er worden regelmatig winacties gehouden via Facebook bijvoorbeeld. Let op: veel van deze acties zijn nep. Je moet je gegevens achterlaten om kans te maken op de prijs. Vaak worden deze prijzen helemaal niet uitgekeerd en worden je gegevens misbruikt voor spam. Deze actie is totaal anders. Als je deelneemt aan de actie op deze pagina maak je kans op een gratis maaltijdbox. Jouw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor deze maaltijdbox aanbieder en worden niet gebruikt voor andere doeleinden. Veel succes en hopelijk ben jij een van de gelukkigen!

Een gratis maaltijdbox

Mocht je geen geluk hebben bij deze actie kun je natuurlijk altijd nog een eenmalige proefbox bestellen voor een lage prijs. Soms worden er zelf aanbiedingen verspreid waarbij je 1 box gratis krijgt bij afname van minimaal 2 boxen. Dit betekend dus een voordeel van maar liefst 50%! Ook in de stad lopen regelmatig actieteams die voordelige deals kunnen aanbieden voor o.a. HelloFresh (ook regelmatig te vinden op rommelmarkten en braderieën).


winactie maaltijdbox


Voorwaarden / stappenplan
1. Klik op de bovenstaande advertentie
2. Selecteer je geslacht en klik jouw land aan
3. Geef je voornaam en achternaam op
4. Vul je email adres en telefoonnummer in (t.b.v. contact met HelloFresh)
5. Ga akkoord met de algemene voorwaarden en klik op “deelnemen”
6. Je aanmelding is voltooid en maakt nu kan op het winnen van een maaltijdbox!