Proefbox

Ben jij ook helemaal klaar met die supermarkt? Wil je ook niet meer eindeloos op die receptensites zoeken naar nieuwe ideeën en variaties? Dan wordt het tijd om een maaltijdbox te proberen. De vraag is natuurlijk wil je direct een abonnement of kies je voor een eenmalige box? Het grote voordeel van een box die je kunt uitproberen is dat je volledig vrijblijven het concept van de maaltijdbox kunt testen. Gewoon is even kijken wat dit product nou precies inhoudt en wat de voordelen en nadelen zijn. Dit zelf ervaren is de beste manier. Daarnaast is het ook handig om verschillende aanbieders te proberen zonder dat je direct overal meerdere boxen moet afnemen.

Een maaltijdbox uitproberen

Tijdens het oriënteren op de aanschaf van een box moet je op veel dingen letten natuurlijk. De prijs, het assortiment, de recepten, de ingredienten en ga zo maar door. Wanneer je de maaltijdbox uitprobeert moet je nadat hij geleverd is ook opnieuw deze aspecten beoordelen. Hoe is de prijs kwaliteit verhouden? Wat vind je van de producten in de box? Zijn de ingredienten vers en schoon? Zijn de recepten duidelijk en gemakkelijk te bereiden? Hoe is de smaak? Het is erg belangrijk dat je voor zelf duidelijk krijgt of je deze proefbox nog eens wilt bestellen in abonnementsvorm.

Welke box moet je proberen?
Om je een advies te geven hebben we hieronder een aantal mogelijkheden voor je op een rij gezet. Je kunt zelf bepalen welke optie voor jou van toepassing is. Afhankelijk van jou wensen en gezinssituatie kun je diverse boxen uitproberen. Let erop dat je ook een kortingscode gebruikt voor wat extra voordeel.

  • Kindvriendelijk: HelloFresh
  • Biologisch: Ekomenu
  • Vegetarisch: Beebox
  • Luxe box: Marley Spoon
  • Extra boodschappen bestellen: Allerhande box

Eenmalige foodbox bestellen

Om gebruik te maken van een eenmalige aanbieding moet je tijdens het bestellen goed opletten. Vaak kun kiezen voor een abonnement of een proefbox. Het lijkt me duidelijk voor welke optie je dan zult kiezen. Soms kun je door middel van het aankruisen van een vakje aangeven dat je meerdere leveringen wilt ontvangen. Geef dan aan dat je dit niet wilt. De prijzen van een proefbox kunnen iets anders zijn (duurder) dan wanneer je een contract afsluit. Waarom? Maaltijdbox aanbieders belonen je net wat meer als je kiest voor meerdere leveringen. Sommige actiecodes werken ook niet voor eenmalige boxen (uitsluitend op een abonnement).