Green Chef Kortingscode

green chef logoWil jij voor een voordelige prijs gezonder gaan eten? Dan is de Green Chef maaltijdbox zeker een aanraden. Je kunt op een laagdrempelige manier heel gezonde maaltijden bestellen die passen bij jouw leefstijl. Zo kun je vegetarische en veganistische maaltijden laten bezorgen, of recepten kiezen die passen bij de leefstijl Keto & koolhydraatarm. Ben je flexitariër of wil je uitsluitend vis eten (pescotarisch)? Ook dan is er voldoende keuze. Op deze pagina verzamelen we de actuele actiecodes van Green Chef in juli 2024 zodat je voor een lage prijs de box kunt uitproberen. Tevens geven we advies over het plaatsen van een bestelling en beantwoorden we veelgestelde vragen. Wees er snel bij, want de aanbiedingen wisselen regelmatig.

Overzicht kortingscodes Green Chef juli 2024

Het gemak van een maaltijdbox is groot. Je ontvangt alle boodschappen en recepten om een aantal heerlijke en gezonde gerechten op tafel te kunnen zetten. Wellicht twijfel je nog of zo’n kookbox iets voor jou is. Dan is een promocode zeker iets voor jou. Op die manier profiteer van lagere prijzen op de eerste box(en). Bekijk hieronder direct het actuele overzicht met promoties:

€90
Bekijk kortingscode
green-chef-kortingscode-overzicht

Bestel boxen met €90 voordeel

Tijdelijke actie: €90 promocode op 4 boxen

€44
Bekijk kortingscode
green-chef-kortingscode-overzicht

Nu tot €44 korting op 1 box

€44 korting op je eerste maaltijdbox


Soorten promocodes
Er bestaan heel veel soorten:

  1. Vouchers met een vast korting: bij veel maaltijdboxen hebben we vouchers gezien van €10, €15 of €25. Dit bedrag wordt dan direct in mindering gebracht op je bestelling. Dit kan heel interessant zijn als je een kleinere box besteld.
  2. Procentuele kortingsacties: bestel je een grotere box (met een hoge standaardprijs) dan is de procentuele korting interessant. Zo hebben we regelmatig acties voorbij zien komen van 25% tot wel 50% voordeel. Op dit moment is er een actie waarbij je de eerste box met 50% korting kunt bestellen.
  3. Voordeel op meerdere boxen: de laatste periode werken de meeste maaltijdbox-aanbieders met een code voor meerdere boxen. Op dit moment kan jij profiteren van een actie met 50% + 20% + 20% + 20% korting. Dat betekent korting op jouw eerste 4 boxen!

green chef kortingscodes

Actuele prijzen tot 50% voordeel

We hebben hieronder een overzicht geplaatst met de prijzen per portie (exclusief verzendkosten) die je betaald per maaltijd. Naast de normale tarieven tonen we de actietarieven van de meest populaire en vaak toegepaste kortingscodes voor 25%, 40% en 50% korting.

# Soort box Normale prijs 50% voordeel 40% voordeel 25% voordeel
2 personen & 3 maaltijden € 8,83 € 4,42 € 5,30 € 6,62
4 personen & 3 maaltijden € 7,08 € 3,54 € 4,25 € 5,31
2 personen & 4 maaltijden € 8,37 € 4,19 € 5,02 € 6,28
4 personen & 4 maaltijden € 6,87 € 3,44 € 4,12 € 5,15
2 personen & 5 maaltijden € 8,00 € 4,00 € 4,80 € 6,00
4 personen & 5 maaltijden € 6,50 € 3,25 € 3,90 € 4,88

Hoe kan ik een kortingscode toepassen?

Het bestellen van jouw eerste Green Chef maaltijdbox met extra voordeel is niet heel ingewikkeld. Klik hierboven op de bestelknop. Je wordt dan doorgestuurd naar het bestelformulier op greenchef.nl. We hebben hieronder een stappenplan geplaatst zodat je precies weet hier je kunt bestellen en een voucher kan activeren.

  • Stel je menu samen: Kies allereerst een van de 6 leefstijlen. Op basis van deze keuze worden je recepten gekozen (hier kun je altijd van afwijken).
  • Kies het aantal gerechten dat je wekelijks wilt ontvangen (3, 4 of 5) en uit hoeveel mensen je gezin bestaat (box voor 2 personen of 4 personen).
  • Je kunt nu doorklikken naar het aanmaken van je profiel. Vul je adresgegevens en contactgegevens in en kies een bezorgdag.
  • In het besteloverzicht kun je nu de totaalprijs bekijken. Wanneer je via maaltijdbox.com doorgestuurd bent is de kortingscode automatisch toegevoegd aan de bestelling. Zo niet dan kun je hierboven klikken op “bekijk kortingscode” en deze voucher vervolgens invoeren in het actiecodeveld.
  • Je kunt nu betalen met creditcard of iDeal en de bestelling afronden.
  • Je account is nu aangemaakt en geactiveerd. Je kunt tot woensdagavond je recepten kiezen en je weekmenu samenstellen. Eet smakelijk!

gezonde en voordelige maaltijden van green chef bestellen


Is er een code voor gratis bezorging?
De bezorgkosten bij Green Chef zijn €5,99. Deze kosten varieren niet afhankelijk van je box-type. Er zijn veel maaltijdboxen die codes aanbieden voor gratis thuisbezorging. Wanneer er één beschikbaar is plaatsen we dit natuurlijk op deze pagina.

Zijn deze kortingscodes geldig voor alle klanten?
De meeste codes zijn geschikt voor nieuwe klanten. Op die manier wil Green Chef extra voordeel bieden voor nieuwe klanten om een eerste box voor een lagere prijs uit te proberen. Bestaande klanten kunnen deze vouchers niet toepassen op de bestelling (wordt automatisch geweigerd). Soms zijn er ook bepaalde voordeeltarieven voor bestaande / vaste klanten. Deze wordt vaak via social media of mail / sms gecommuniceerd. Ook wanneer je geen actieve klant meer bent. Zo kun je jouw lidmaatschap weer tijdelijk goedkoop activeren.

Wat is heractivatiekorting?
Wanneer je al klant bent kun je soms een reactivatiecode van Green Chef toepassen. Dit kun je doen door in te loggen op je account en te klikken op “heractiveren”. Vervolgens kun je opnieuw een kortingscode invoeren.

Hoe kan ik mijn Green Chef tegoed gebruiken?
Het kan voorkomen dat er iets misgaat met je bezorging of bestelling (zoals het missen van bepaalde ingrediënten). Je kan dan mogelijk een compensatie krijgen in de vorm van tegoed. Dit tegoed wordt in mindering gebracht op je volgende bestelling.

Is er een gratis box met vriendenkorting?
Op dit moment is er geen vriendenvoordeel van Green Chef. Wellicht dat vast klanten op termijn wel mensen kunnen uitnodigen om de box uit te proberen. Soms zit daar dan ook een voordeel aan voor degene die de uitnodiging verstuurt. Zo kun je allebei profiteren (vergelijkbaar met de actie van HelloFresh).