Kortingscode Beebox

De bewuste consument kiest voor biologisch eten: soms vegetarisch, veganistische en andere keer weer met vlees of vis. Met beebox kun jij dit allemaal mogelijk maken voor jou en je gezin. Een heerlijke gezonde maaltijdbox met de focus op vers en verantwoord. Gebruik een kortingscode van beebox om nu tijdelijk de box in de aanbieding te bestellen. Op deze pagina plaatsen we alle actuele actiecodes van juni 2023. Zo hoef jij nooit meer iets te missen. Er zijn veel verschillende soorten kook-pakketten te bestellen. Hieronder leggen we daarom nog even kort uit wat deze aanbieder precies in zijn assortiment heeft en waarom je het absoluut eens zou moeten uitproberen. Wacht niet langer en ga nu direct de beebox met korting bestellen.

€10
Bekijk kortingscode
willem en drees logo 2019

€10 korting bij Willem en Drees

Profiteer van €10 voordeel bij Willem en Drees.

Biologisch
Bekijk kortingscode
willem en drees logo 2019

Voordelige biologische boxen

Nu biologische foodboxen tijdelijk extra voordelig.

Beebox bestellen met €10 vouchercode
Zoals jij hierboven al kunt lezen hebben we de beschikking over een discountcode van maar liefst 10 euro. Deze code is voor iedereen te gebruiken die nog nooit een box geprobeerd heeft. Op willemendrees.nl kun je een overzicht vinden van alle box die ze aanbieden. En dit zijn er nogal wat. Anders dan HelloFresh of Marley Spoon kun je hier bijvoorbeeld geen recepten kiezen en heb je ook iets mee tijd nodig om de recepten te maken. Dit heeft te maken met de focus op gezondheid en bewuster koken. Zo verkopen ze koolhydraatarme recepten en delicatesseboxen. Hierin vind je naar ingrediënten voor de avondmaaltijden ook fruit, juice, brood en andere ambachtelijke producten. Biologische koken met beebox moet je zeker eens proberen. Het verschil is zeer zeker te proeven. Onbespoten groente, eerlijk vlees en vers gevangen vis. Dat alles ligt na een korte verwerkingsperiode bij jou op het bord.

Beebox kortingscode juni 2023

Weet jij eigenlijk wel precies wat de beebox inhoudt? Na de overname door Willem en Drees is deze maaltijdbox verder ontwikkeld en is de webshop volledig vernieuwd. Bestellen gaat eenvoudig en de recepten zien er stukken beter uit. Om je nog wat extra redenen te geven om de huidige kortingscode te gebruiken hebben we een lijst gemaakt met belangrijk aspecten die met deze box te maken hebben. Op hun website kun je verder meer inhoudelijk info vinden over de producten. Let op: sommige pakketten bevatten geen ingrediënten voor volledige gerechten maar vis, vlees en groente om zet combinatie mee te maken. Hierover lees je straks mee.

 • Altijd alles gratis thuisbezorgd overal in Nederland
 • Keuze uit meer dan 7 verschillende boxen in juni
 • Bestel andere biologische producten mee (melk, kaas, zuivel, brood, groente, fruit etc)
 • Een eigen persoonlijk contactpersoon bij jou in de buurt
 • Wekelijks nieuwe recepten en smaken
 • Minimaal twee keer een box afnemen, flexibel abonnement (pauzeren)
 • Hoge kwaliteit door Willem en Drees distributienetwerk
 • 100% biologisch, eerlijk en betaalbaar (ook voor de boer)

Geert is zelf boer en heeft koeien en schapen. Biologisch boeren is zijn passie. Daarom houdt hij er thuis ook met zijn gezin een gezonde levensstijl op na. Wekelijks ontvangen ze de familiebox voor 59 euro. Deze beebox kun je met 10 korting kopen voor slechts 49 euro. Geen gif, hormonen of andere chemische toevoegingen maar 3 verantwoorde smaakvolle gerechten!

Claudia woont alleen en zocht een maaltijdbox voor 1 persoon. Ze kwam uit bij de biobox voor 1 persoon. De kosten hiervan zijn normaal gesproken €39 per bestelling. Om deze kleine foodbox nu goedkoop uit te proberen kun je gebruik maken van de juni actie en hem tijdelijk bestellen voor €29. Zo kunnen ook kleine huishoudens biologisch eten. Het wordt ook nog eens gratis thuisbezorgd!


Hoe werkt een actiecode van Beebox?

Om gebruik te maken van de huidige kortingscode hoef je helemaal niet zo veel te doen. Het proces is niet ingewikkeld. Je hoeft alleen maar een bestelling te plaatsen en bij het betaalscherm de actiecode in te voeren. Door op deze pagina op “bekijk code” te klikken verschijnt deze code in beeld. Kopieer deze of schrijf hem over om te bewaren. De website van beebox is recentelijk vernieuwd en is erg gebruiksvriendelijk. Om een bestelling te plaatsen hebben we hieronder een stappenplan weergegeven. Begin bij stap 1 en de beebox korting wordt uiteindelijk succesvol verrekent.

Bestelling plaatsen

 1. Druk bovenaan de pagina op de bestelknop en ga verder
 2. Selecteer de code en surf naar de website van beebox
 3. Ga naar het overzicht van alle boxen en selecteer je voorkeur
 4. De meeste foodboxen zijn geschikt voor 3 maaltijden (selecteer het aantal personen)
 5. Voer je postcode en adresgegevens in en selecteer een bezorgdag + tijdstip
 6. Je komt nu in de winkelwagen (eventueel kun je andere biologische boodschappen bijbestellen)
 7. Klik op “verder met bestellen” en voer je betaalgegevens in (iDeal)
 8. In het kortingscodeveld kun je nu de actiecode beebox invoeren
 9. Controleer je bestelling en bevestig je aankoop definitief
 10. Je kunt nu inloggen en je tweede box inplannen (je moet altijd twee kookboxen bestellen)

Beebox recepten en ervaringen
Veel mensen willen weten welke recepten er deze week in de box zitten. Waarom? Mochten deze niet in de smaak vallen kun je eventueel de box pauzeren of opzeggen. Op de website kun je in je account al vooraf bekijken wat er in de box van volgende week zit. Onze ervaring is dat er veel afwisseling in de gerechten zit. De ene week kook je echt Hollands, de andere week juist totaal niet. Door deze afwisseling zijn veel consumenten erg positief over dit product. Elke week weer nieuwe smaken en recepten. Dat houdt het koken leuk maakt dat kinderen bijvoorbeeld veel verschillende groenten leren eten. Het biologische karakter komt niet alleen terug in de producten maar in het gehele concept. Enthousiast geworden? Bestel dan de huidige Beebox aanbieding!

een overzicht van alle beeboxen
bekijk de actuele prijsverlagingen
bevestig je beebox korting