15gram Foodbox

Wellicht een van de meeste populaire maaltijdboxen in België is op dit moment 15gram. Dit innovatieve bedrijf focust op een hele nieuwe beleving binnen de kookbox markt. Hoge kwaliteit voor een goede prijs. Verse ingredienten en combinaties die je niet zo snel zelf in de supermarkt zou kunnen kopen. Er wordt gebruik gemaakt van hoogwaardige leveranciers, en dat proef je. De recepten en de totale beleving is misschien wel een van de meest luxe, te vergelijken met die van Marley Spoon. Op deze pagina gaan we verder in op deze foodbox. Wat houdt 15 gram precies in, waar staan ze voor, is het iets voor jouw en wat zijn de kosten? We beginnen met het onderscheiden van de verschillende 15gram boxen.

15gram Kookboxen

Bij 15gram werkt het iets anders als bij de meeste boxen. Niet het “boxtype” staat centraal maar de gerechten. Er is daarom ook maar 1 kookbox. Uit de 9 recepten die wekelijks beschikbaar zijn kun jij er 3 kiezen. Wel heb je de mogelijkheid om een 2 persoons, 3 persoons of box voor 4 personen te kiezen. Hieronder geven we kort de opties weer met de daarbijbehorende prijzen. 15gram staat voor drie belangrijke kernwaarden. Dit zijn “koken in 25 minuten of minder”, “Alleen gezonde voedzame maaltijden” en “voldoende vegetarische keuzes”!

15 gram foodbox

2 PERSONEN – €49
Ideaal voor een gezellige tête a tête. Heerlijk samen genieten.

15 gram foodbox

3 PERSONEN – €59
Geschikt voor 3 volwassenen of 2 volwassenen en 1-2 kinderen.

15 gram foodbox

2 PERSONEN – €69
Geschikt voor 4 volwassenen of 2 volwassenen en 2-3 kinderen.

Recepten van 15 gram

Het team van deze Belgische maaltijdbox aanbieder doet er alles aan om wekelijks een zo afwisselend mogelijke recepten-combinatie aan te bieden. Je mag elke week 3 van die recepten kiezen. Op de receptenpagina kun je zelf selecteren welke maaltijden je wilt ontvangen en kunt direct meer informatie over deze gerechten vinden. Door middel van handige icoontjes wordt je snel op de hoogte gebracht van de USP’s van de te koken producten. Bijvoorbeeld “Vegetarisch”, “snel klaar” of “kindvriendelijk”. Ook zie je direct of er vlees of vis in het gerecht is verwerkt. Ook de herkomst van producten is terug te vinden. Wil je bijvoorbeeld een oer-Belgische maaltijd eten, dan ben je bij 15gram wel aan het juiste adres (let daarvoor op het Belgische landkaart icoontje).

15gram maaltijden

Goed gevoel! Smaakvolle varkenskoteletten met snelle venkel-aardappelgratin. Typische Belgisch. Gerecht met vlees.

15 gram gezonde gerechten

Quick & Easy! Bami goreng met oesterzwammen. Vegetarisch gerecht, binnen 20 minuten klaar.

kookbox recepten 15gram

Biologische producten! Witloof met pijnboompitten, aubergineburgers en geroosterde aardappelen. Veel voorbereiding nodig.

Keukenpraat
Dit is de blog van 15gram. Erg leuk om in de gaten te houden. Elke week worden daar nieuwe berichten geplaatst. Achtergrondinfo over producten, nieuwe recepten, verhalen over eten en andere content om je mee te inspireren. Dit versterkt de doelstelling van 15 gram om niet alleen maar een kookbox te willen leveren, maar een totale food-beleving te bieden. Je kunt na een paar weken echt niet meer zonder hun foodboxen!

Bezorging
De prijs van de boxen is inclusief gratis bezorging aan huis. Daarvoor hoef je dus niet extra’s te doen of te betalen. Tijdens het bestellen kun jij zelf kiezen uit twee bezorg-opties. Elke week wordt er op maandag geleverd. Wil je een keertje overslaan dan is dat geen probleem. Je zit namelijk niet vast aan een langdurig abonnement of contract. Ideaal dus, ook als je het gewoon een keertje wilt uitproberen!

15gram bestellen met €15 korting

Er is een kortingscodes van 15gram beschikbaar op dit moment. Met de 15gram actiecode van €15 krijg je direct een aanzienlijke prijsverlaging. Dan kun je hun box wel heel aantrekkelijk uitproberen. De kleinste box kost dan nog maar €34 en voor de grootste foodbox betaal je dan 54 euro. Een leuk cadeautje dus. De kortingscode is: “BTS15”. Deze vul je in tijdens het bestelproces. Er is een speciaal veld waar je de 15 gram vouchercode kunt invullen. De prijs wordt dan direct aangepast.

Cadeaubon
Wil je iemand verrassen met een leuk cadeau? Geef dan eens een kookbox cadeau aan iemand. Er zijn voor de 15gram maaltijdbox speciale giftcards te bestellen. Er zijn drie opties; “2 personen t.w.v. €49”, “3 personen t.w.v. €59” en de familiebox “4 personen t.w.v. €69”. Je kunt handig via internet betalen en ontvangt een cadeau bon via de mail. De bon is een jaar geldig en kan wordt gebruikt voor alle 9 gerechten. Hij / zij kiest dus gewoon zelf 3 maaltijden uit en ontvangt deze gratis thuis!