Simply You Box

Misschien wel een van de meeste overzichtelijke boxen uit België is die van Carrefour; de Simply You Box. 1 box concept waarbij je volledige vrijheid hebt in het kiezen van je menu’s. Op deze pagina lees je alles over deze foodbox van Carrefour. Een pakket dat geschikt is voor gezinnen met kinderen, mensen die vegetarisch willen eten of klanten die houden van een lekker stukje vlees of vis. Wekelijks kun je namelijk kiezen uit 10 gerechten! Doordat je de maaltijdbox volledig kunt samenstellen naar jouw eigen wensen eet je dus gevarieerd maar heb je toch controle over wat je eet. Veel mensen blijken het namelijk lastig te vinden om een box thuis te krijgen waarbij soms gerechten zitten die men niet lust. Er wordt gebruik gemaakt van verse ingredienten die vaak ook in de lokale supermarkt kunnen worden gekocht, echter ontvang je hierbij de recepten en kan de box thuisbezorgd worden. Extra service dus!

Simply You Kookbox

Zoals je hierboven kunt lezen is de Simply You Kookbox er voor veel verschillende soorten huishoudens. De basis is echter 1 doos met daarin 3 gerechten. Wanneer je deze box besteld klik je dus de doos aan en kunt deze zelf vullen met drie gerechten naar keuze. Al deze maaltijden hebben een maximale bereidingstijd van 30 minuten. Je hebt dus snel de gerechten op tafel staan. Dit geldt ook voor de boxen van bijvoorbeeld HelloFresh en Marley Spoon.

simply you box

De carrefour maaltijdbox
De box is te bestellen voor 2 en 4 personen. Dit hoeven niet perse volwassenen te zijn. De tweepersoons box kan prima gebruikt worden voor een 1 ouder gezin met twee kinderen. De grote foodbox biedt vaak voldoende porties voor 2 volwassenen en 2-3 kinderen. En als je nog wat overhoudt; dan kun je dat de volgende dag wellicht nog weer opnieuw eten.

– Box voor 2 personen: €40 voor 3 maaltijden
– Box voor 4 personen: €60 voor 3 maaltijden

Keuzemogelijkheden
– 3 vegetarische maaltijden
– 3 kindvriendelijke maaltijden
– 1 gerecht met vlees
– 1 maaltijd inclusief vis
– 1 diner met gevogelte
– 1 maaltijd van de maand

Recepten uit de Simply You Foodbox

Originele en gevarieerde recepten. Vegetarisch, kindvriendelijk, vlees, gevogelte, vis; er is voor elk wat wils. En er wordt uitsluitend gewerkt met verse en kwalitatieve ingrediënten, met zorg geselecteerd uit het aanbod van seizoensproducten en bij voorkeur van Belgische oorsprong. De gerechten uit de Simply You box kook je gemakkelijk aan de hand van de meegeleverde receptenkaarten. Daarom vind je per gerecht welke producten / ingrediënten je nodig hebt en wat je precies moet doen om de maaltijd te kunnen bereiden. Ook vind je een overzicht van de voedingswaarden op deze kaart. Handig dus; je ziet gelijk wat je allemaal binnenkrijgt. Voor mensen met allergieën biedt deze informatie ook veel duidelijkheid.


gerechten uit de simply you foodbox


Kortingscode

Op dit moment zijn er diverse kortingsacties mogelijk met deze box. Zo krijg je bij aankoop van 3 boxen de 4e kookbox gratis. Ook is er soms een Simply You kortingscode waarmee je direct een lagere prijs betaald voor je eerste bestelling. Deze zogenaamde introductieacties zijn bedoeld om jouw goedkoop kennis te laten maken met dit product van carrefour. Om zo’n actiecode te gebruiken dien je deze in te vullen in het vouchercode veld bij de checkout op simplyyoubox.be. De prijs wordt dan direct aangepast. De code “BOXNL20” geeft je recht op direct €20 korting!