Mealhero Kortingscode

De gezonde en lekkere maaltijden van Mealhero extra voordelig laten thuisbezorgen? Profiteer van een van onze Mealhero kortingscodes en ontvang tot wel €45,00 korting. Deze maaltijdservice staat garant voor gezonde, snelle, lekkere en gevarieerde maaltijden die je – met behulp van de meegeleverde slimme stomer – eenvoudig op tafel zet. De maaltijden zijn er al vanaf €6,81. Met onze kortingscodes kan je jouw eerste box met een forse korting proberen. Daarnaast is er ook een proefbox met 8 gratis maaltijden (excl. huur slimme stomer). Kortom: voldoende aantrekkelijke acties en aanbiedingen!

€45 korting
Bekijk kortingscode
mealhero kortingscode

€45 korting Mealhero

Probeer Mealhero met 3x€15 = €45 korting

Mealhero met €45 korting proberen in juni 2024

Ben je ook benieuwd naar de maaltijden, slimme stomer en de handige App van Mealhero? Probeer het dan nu zelf uit met een van onze aantrekkelijke kortingscodes. Nieuwe klanten profiteren  in juni 2024 van veel voordeel. Je kunt Mealhero proberen met 3 keer €15,00 korting. Deze korting wordt dus verrekend over jouw eerste 3 bestellingen. De eerste, tweede en derde bestelling ontvang je €15,00 extra voordeel. Onder aan de streep levert dit een voordeel op van liefst €45,00. Het is overigens niet verplicht om 3 bestellingen te plaatsen. Heb je jouw eerste box met korting besteld, en bevalt het toch niet? Dan kan je eenvoudig jouw abonnement pauzeren of stopzetten.

  • Nieuwe klanten profiteren van 3x€15 = €45 korting
  • Je ontvangt vijftien euro voordeel op jouw eerste 3 bestellingen
  • Het is gewoon mogelijk om tussendoor te pauzeren of stop te zetten
  • De minimum afname is 8 maaltijden
  • Je betaalt geen bezorgkosten
  • Voor het huren van de slimme stomer betaal je €5,00 per maand

mealhero-kortingscode-en-proefboxMealhero proefbox met 8 gratis maaltijden
Naast de €45,00 kortingsactie kan je ook gebruik maken van de aantrekkelijke proefbox inclusief 8 gratis maaltijden. Dit is een speciale kleine box voor mensen die graag goedkoop willen kennismaken met Mealhero. De eerste 8 maaltijden zijn echt helemaal gratis. Het is wel mogelijk om extra gerechten te kiezen, daarvoor betaal je dan het normale tarief. Verder betaal je wel de gebruikelijke €5,00 huur van de slimme stomer. Heb je de proefbox geprobeerd, en bevalt het toch niet? Dan betaal je €15,00 cleanup-kosten.

Actueel overzicht acties en aanbiedingen

Laatste update: 1 juni 2024

Jouw Mealhero box met korting
Maaltijdbox.com biedt altijd de beste vouchercodes met het meeste voordeel! Er zijn verschillende coupons beschikbaar.

Actie Beschrijving Geldigheid
€15,00 korting Je eerste box proberen met €15,00 korting Geldig tot 31/12/2023
€45,00 korting €45,00 voordeel op je eerste 3 bestellingen Geldig tot 31/12/2023
8 gratis maaltijden Proefbox met 8 gratis maaltijden Geldig tot 31/12/2023
Gratis bezorging Gratis bezorging in Nederland en België Geldig tot 31/12/2023

Kan ik Mealhero met korting proberen?
Ja, nieuwe klanten kunnen Mealhero met €45,00 korting uitproberen. Je ontvangt €15,00 korting op je eerste 3 boxen. Je zit nergens aan vast en kunt op elk moment pauzeren of je abonnement stopzetten.

Hoe werkt de proefbox?
Mealhero biedt een proefbox met 8 gratis maaltijden. Je betaalt hierbij alleen de huur van de slimme stomer (€5,00). Als je besluit om niet door te gaan dan betaal je ook €15,00 cleanup-kosten. Je kunt ook een proefbox nemen met meer dan 8 maaltijden. Je betaalt dan wel het normale tarief voor de extra gerechten.

Geldt de kortingscode ook voor bestaande klanten?
Nee, de kortingscodes op deze pagina gelden alleen voor nieuwe klanten. Voor bestaande klanten zijn er andere acties of aanbiedingen. Deze vind je bijvoorbeeld in de nieuwsbrief of ontvang je per mail.

Zit ik vast aan een abonnement?
Nee, je zit nergens aan vast. Via de App kan je op elk gewenst moment jouw abonnement pauzeren of helemaal stopzetten. Als je stopt betaal je eenmalig de clean-up kosten van €15,00.