Kortingscode Foodbag

Ook in België zijn mensen dol op korting. Niemand wil toch te veel voor zijn maaltijdbox bestelling betalen? Nieuwe klanten profiteren van extra korting bij Foodbag in juli 2022. Op deze pagina verzamelen we voor jou de beste actuele aanbiedingen. Zo kun je goedkoop kennis maken met de foodbag maaltijdbox in België. Deze pagina wordt regelmatig ge-update, dus kom zeker nog eens terug voor nieuwe acties. Bekijk hieronder direct de meest voordelige deals of lees verder over hoe deze korting werkt en hoe je de code kunt toepassen op je Original, Sana, Quick&Easy of Veggie box.

Actuele foodbag korting in juli 2022

Op dit moment zijn er verschillende mogelijkheden om extra voordelig te bestellen bij Foodbag. Diverse site communiceren allerlei acties voor bijvoorbeeld €10 korting, €15 voordeel of wel een 50% actiecode voor de eerste maaltijdbox. Let op dat veel van deze campagnes verlopen zijn. Op deze pagina vind je de geldige vouchers die je direct op je bestelling kunt toepassen. Bij foodbag kun je wekelijks kiezen uit 14 recepten in 4 verschillende stijlen. Op basis van je leefstijl of gezinssituatie kies jij een box voor bijvoorbeeld 3 maaltijden. De hoogte van het voordeel is afhankelijk van het aantal maaltijden per week en voor hoeveel personen je besteld (2 personen of 4 personen).

€15
Bekijk kortingscode
foodbag-logo

€15 korting bij Foodbox

Ontvang direct €15 korting op de eerste box

€15 voordeel ontvangen op je bestelling?
Of je nu kies voor vegetarische recepten of de gerechten gericht op gezinnen en families: je voordeel blijft hetzelfde. Los van de sanabox maaltijden kost elk gerecht namelijk hetzelfde. Er worden verder geen premium prijzen gerekend voor specifieke maaltijden. Met onze €15 kortingscode betaal jij direct vijftien euro minder voor alle boxen. Zo kost een foodbag voor 4 personen met 3 maaltijden geen €75 maar slechts €60. Ben je met z’n tweeën? Een foodbox met 4 maaltijden kost van geen €65 maar slechts €50 in juli 2022. Wacht niet langer en profiteer direct.

Actuele prijzen Orginal-box, Quick & Easy-box, Veggie-box:
In de tabel hieronder vind je de reguliere prijzen voor de standaard maaltijdboxen. Er is onderscheid gemaakt tussen aantal personen en aantal recepten per week. Een box voor 2 personen met 3 maaltijden per week kost zonder korting €57. Dat is altijd inclusief gratis bezorging. In de tweede tabel staan de prijzen van de sana-box vermeld. Deze maaltijden zijn wat duurder omdat deze gezonder en evenwichtiger zijn.

1 pers. 2 pers. 3 pers. 4 pers. 5 pers.
3 maaltijden €43 €57 €69 €75 €85
4 maaltijden €53 €65 €79 €89 € 103

Prijzen sana-box:

1 pers. 2 pers. 3 pers. 4 pers. 5 pers.
3 maaltijden €45 €61 €75 €84 €96
4 maaltijden €56 €71 €88 €101 €118

Hoe werkt de kortingscode?

Op dit moment is het nog zo dat je handmatig een kortingsvouchers moet invoeren tijdens je bestelling. Eerst kies je een leefstijl en de verschillende maaltijden (maximaal 4 recepten per week). Vervolgens maak je een account aan als je nog geen klant bent. Foodbag werkt met een aantal vaste bezorgmomenten per week in België. Kies een geschikte aflevermoment en rond je bestelling af door je adresgegevens en betaalgegevens in te vullen. Ook het foodbag actiecode-veld kun je hier vinden. De korting wordt direct vooraf verrekend. Heb je hierover vragen of wordt de prijs niet automatisch aangepast? Neem dan even contact op met de klantenservice van deze maaltijdbox.

Veelzijdig assortiment van Foodbag

Naast normale maaltijdboxen biedt foodbag een hele boel extra producten / boodschappen aan. Deze producten kun je handmatig als extra’s toevoegen aan je bestelling. Hierover wordt geen korting gerekend. Regelmatig heeft foodag een voordelige actie waardoor je een van deze add-ons voor een gereduceerd tarief kunt toevoegen aan je reservering. Om je een idee te geven hebben we hieronder een kleine opsomming van de mogelijkheden geplaatst:

  • Soepen (divers assortiment)
  • Een extra recept (kant-en-klaar maaltijd) voor een drukke dag
  • Wijnen voor extra beleving
  • Een fruitbox (klein & groot) voor gezonde snacks
  • Een ontbijtbox om de dag gezond te beginnen
  • Diverse broden voor de lunch
  • Granola classic als aanvulling op je ontbijt
  • Verse sappen (sinaasappelsap & JusRé dranken)
  • Kleine snack voor een borrelmoment of als tussendoortje